Почетна / Фудбал / Велика петорка

Солскјер после дебакла у дербију са Ливерпулом: Верујем у себе!

Тренер Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солскјер налази се на мети критика након што је тим доживео дебакл у великом дербију Енглеске против Ливерпула (0:5)
ФОТО: ЕПА/Срђан Сулејмановић

Како преноси Скај Спортс бивши фудбалер Ливерпула и енглески репрезентативац Џејми Карагер сматра да норвешки тренер ради коректан посао, али да су тренери Ливерпула, Манчестер ситија и Челсија, Клоп, Гвардиола и Тухел бољи од њега.

"Није ми пријатно да кажем да неко треба да добије отказ, али сматрам да Солскјер није довољно добар за Манчестер јунајтед, баш као што Фред и Мектоминеј нису довољно добри играчи за Јунајтед".

Са друге стране, Солскјер не жели да поднесе оставку.

"Верујем у себе и у оно што радим, немам намеру да се лако предам", рекао је Норвежанин чији је тим на последња четири меча у Премијер лиги освојио само бод.

У наредном колу Манчестер јунајтед ће гостовати Тотенхему, а потом ће у оквиру Лиге шампиона у Италији играти против Аталанте.

 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

GGMU
Nije do njega. Dovodjenjem Ronalda usrali su se u svega sto su gradili zadnjih par sezona. Otkad je stigao, doveo vise problema nego benefita. Imali su Cavanija za jos ovu sezonu na CF, igrac koji je odlican u napadu ali takodje i u odbrani i kad se igra presing. Sa Ronaldo igrati presing je nezamisljivo, i to je jos jedan veliki problem.
Sloba Delija
Definitivno nije kalibar za Junajted ali preživljava, pre svega, jer ima podršku Ferugusona. Fergi ovo njegovo mučenje prepoznaje kao i svoj početak u Junajtedu, koji je bio veoma loš. Ali mislim da ovde nema prostora za strepljenje jer Solskjer jednostavno nema taj kvalitet. Problem je i što su svi veliki treneri trenutno zauzeti pa je pitanje i koga bi mogli sada dovesti. Lično sam se nadao Poketinu ali i on je otišao da se muči sa PSŽ-om. Jedino je Konte free a bio bi sigurno dobar i Marko Rose iz Menhendgladbaha (koji je imao maestralnu igru sa Salzburgom).
ACM
Van Gal i Murinjo su mnogo veća trenerska imena od Olea. Imali su i oni skupe transfere, ali ništa nisu uradili. Ne branim Norvežanina (daleko od toga), ali do nekog novog Fergija nema povratka Mančestera. Morao bi i novi sportski direktor, jer Ed Vudvord nije rešenje! Dosta loših transfera je imao proteklih godina. Svakako najveći problem su vlasnici, koji nisu tu zbog rezultata kluba i ne nameravaju da ga prodaju. Čuo sam da su ovi što su uzeli Njukasl hteli da kupe Mančester, ali ovi nikako nisu hteli da ga prodaju! Stvarno šteta je sve ovo, jer mi je posle Milana Junajted omiljeni klub.
Ma
Kakvi isti poceci? To se moglo reci za ekipu kakvu su Van Gal i Murinjo imali, ovaj ima ekipu koja je po kvalitetu, a i dubini, u rangu i sa Sitijem, Liverpulom i Celsijem a trofej nema ni u najavi. U Ligi Sampiona ga je Ronaldo spasio dva puta na kraju utakmica sa Viljarealom i Atalantom. Posle Van Gala i Murinja je sramota imati Solskjera za trenera i njemu dati ovakav tim kad su ti Zidan i Konte na raspolaganju.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.