Почетна / Фудбал / Велика петорка

УДАР НА ВЛАХОВИЋА - Председник Фjорентине: Тражи много већу плату и мени то није нормално

Никад још нисам срео играча да тражи смањење уговора јер је играо лоше - изјавио је Комисо
ФОТО: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Нешто мора да се промени у фудбалу јер су клубови постали немоћни пред захтевима играча и посебно менаџера, изјавио је председник Фjорентине Роко Комисо, након што је српски фудбалер Душан Влаховић одбио нови уговор.

"Ми смо му дали све, да буде главни нападач тима, лидер, нудимо му највећи уговор, а он сада тражи много већу плату и мени то није нормално. Никад још нисам срео играча да тражи смањење уговора јер је играо лоше", изјавио је Комисо, а пренели италијански медији.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jugoslavija 1960ih - 70ih...
Najbolje da fudbalerom ponovo zabranio da do 28.godine idu u inostranstvo i da im ograničimo plate na zakonski maksimum od 1500€ mesečno, kako bi samo klubovi, odnosno vlasnici klubova profitirali.
Joco
Ja mislim da to nije udar na Vlahovića već su to činjenice kako igrači obezbeđuju visoka primanja. A da ne govorimo o provizijama za menadžere.A mklion je slučajeva kao Vlahović. Klub ih afirmiše a oni ga posle ucenjuju.
Ma nemoj
Gospodine predsedniče, ne traži on da mu se sadašnja plata poveća, već pregovara oko buduće plate! Na to ima pravo svaki radnik u svakom poslu. Nisam ni ja još sreo predsednika kluba, koji će nazvati bivši klub tog igrača i reći: E baš Sam ga malo platio, on vredi mnogo više! Evo daću vam 10% od sledeće prodaje! Tako da, predsedniče, nemojmo da se pravimo naivni. Sve je ovo tržište rada i biznis. Kupili ste ga za džabe, pa sve i da mu date 10 miliona, isplati vam se.
hahaha
Ovaj njihov vlasnik kao da je isao na casove u Zvezdu ili Partizan sa tim izjavama. Niti sam ja sreo vlasnika koji naknadno nudi klubu od kojeg ga je kupio veci novac jer igra odlicno. Fiorentina je odbila 60 miliona evra od Atletika letos i sad se prave tose jer momak ima svoje uslove, kao sto i treba svako da ima. Zasto bi igraci bili sluge klubova kad danas imaju i druge opcije?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.