Почетна / Фудбал / Велика петорка

Алисон и Фабињо ће у Шпанији одрадити карантин

Бразилски фудбалери Алисон Бекер и Фабињо отпутоваће директно у Шпанију како би одрадили свој десетодневни карантин након повратка са репрезентативне дужности, рекао је тренер Ливерпула Јирген Клоп
ФОТО: ЕПА/Фернандо Бизера

Алисон и Фабињо се неће враћати у Енглеску где би морали у изолацију десет дана јер су играли за Бразил у Венецуели (7. октобра) и Колумбији (10. октобра), земљама које су на црвеној листи у Великој Британији.

Уместо тога, клуб их шаље у Мадрид где ће Ливерпул у уторак играти против Атлетика у Лиги шампиона.

Морали смо да решимо питање карантина, а одлука коју смо донели је да момци неће бити у Ливерпулу. Они ће отићи директно у Мадрид и сачекати нас тамо. Надам се да ће играти против Атлетика, па ће се вратити нешто касније од нас и онда поново ући у нормалну рутину”, рекао је Клоп на конференцији за новинаре пред утакмицу са Вотфордом.

Клоп за сутрашњи меч против Вотфорда не може да рачуна ни на Куртиса Џонса који се повредио на утакмици младе репрезентације Енглеске, као ни на Тијага Алкантару који још није спреман да се врати након повреде листа.

Ливерпул је други на табели Премијер лиге са 15 бодова, има бод мање од првопласираног Челсија, али је једини тим у лиги без пораза. Утакмица између Вотфорда и Ливерпула игра се сутра од 13,30 часова.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.