Почетна / Фудбал / Велика петорка

Председника Фјорентине иритира ситуација око преговора са Влаховићем

"Оно што ћу рећи је да би ово била највећа плата која је икада плаћена фудбалеру Фјорентине, укључујући Габријела Батистуту и Мануела Руи Кошту. Не знам да ли ће потписати, али треба да останемо мирни", додао је председник "љубичастих"
ФОТО: ЕПА/Габријеле Менис

Председник Фјорентине Роко Комисо рекао је данас да Душану Влаховићу нуди уговор којим би постао најплаћенији фудбалер клуба, али и да је помало иритиран ситуацијом око преговора са српским репрезентативцем.

"На томе радимо месецима, неки дани су позитивнији од других. Разговарао сам са Душаном и рекао је да је концентрисан само на терен и да би требало да разговарам са његовим агентима, а они кажу да би требало да разговарам са фудбалером. Његов агент би требало да дође у Фиренцу, он води преговоре", рекао је Комисо италијанским медијима.

"Оно што ћу рећи је да би ово била највећа плата која је икада плаћена фудбалеру Фјорентине, укључујући Габријела Батистуту и Мануела Руи Кошту. Не знам да ли ће потписати, али треба да останемо мирни", додао је председник "љубичастих".

Српски репреезнтативац одбио је могуће трансфере у Атлетико Мадрид, Тотенхем и Интер овог лета, а уговор са италијанским клубом истиче му у јуну 2023. године.

Новинари су питали председника Фјорентине да ли га иритира ситуација.

"Помало, да. Фјорентина није само Влаховић. Ово је екипа и желимо да остане концентрисана. Шта друго можемо да урадимо? Волео бих да смо до сада решили то питање, али није до мене", навео је он.

"Рекао сам Душану да ће много ризиковати ако не потпише уговор. Нудимо му петогодишњи уговор вредан 40 милиона евра. Морао сам да радим целу годину да зарадим оно што би он могао за два или три дана. Не знам како је фудбал дошао у ову фазу", додао је Комисо.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.