Почетна / Фудбал / Велика петорка

Бруно Лаже нови тренер Вулверхемптона, Кристал Палас близу договора Нуном Еспиритом Сантом

Кристал Палас тражи тренера након што је Рој Хоџсон одлучио да оде после четири године
ФОТО: ЕПА/Енди Рејн

Енглески фудбалски клуб Вулверхемптон именовао је данас Португалца Бруна Лажеа за новог тренера.

Лаже се тако вратио у Енглеску, након што је био помоћник Карлосу Карвалхалу у Шефилд венздеју и Свонсију.

Лаже је на клупи Вулверхемптона заменио Нуна Еспирита Санта, који је после четрири године, на крају сезоне, споразумно раскинуо уговор са клубом.

"Срећан сам, ово је велика прилика. Веома сам срећан што сам се вратио у ову земљу и што ћу бити тренер великог клуба. Желим да направим добру динамику у свим деловима клуба. Покушавам све да повежем како бих започео нови циклус", навео је Лаже.

Он је са Бенфиком освојио шампионску титулу 2019. године, а клуб је напустио годину дана касније пошто није успео да одбрани трофеј.

Енглески фудбалски клуб Кристал Палас близу је ангажовања тренера Нуна Еспирита Санта, пренели су данас британски медији.

Нуно је напустио Вулверхемптон на крају сезоне, а Кристал Палас тражи тренера након што је Рој Хоџсон одлучио да оде после четири године.

Како је пренео Скај, Нуно је претходне седмице три дана разговарао са управом лондонског клуба, а преговори су оцењени као позитивни.

Руководство Кристал Паласа жели да ангажује новог тренера до викенда како би се решавала и ситуација око играча, пошто бројним првотимцима истичу уговори овог лета.

Екипу ће напустити Патрик ван Анхолт, Мамаду Сако и Конор Викам.

Како се наводи, 47-годишњи португалски тренер је разговарао и са управом Евертона о ангажману, а спекулисало се и да би могао да преузме Тотенхем.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.