Почетна / Фудбал / Велика петорка

Фиорентина за Душана Влаховића тражи 80 милиона евра

Младом 21-годишњем нападачу уговор са Фиорентином истиче у јуну 2023. године
ФОТО: ЕПА/Клаудио Ђованини

Фиорентина ће за трансфер Душана Влаховића тражити 80 милиона евра, преноси Газета дело спорт.

Српски нападач је ове сезоне на 37 мечева постигао 21 гол, а италијански лист преноси да су за њега заинтересовани Рома и Милан.

Младом 21-годишњем нападачу уговор са Фиорентином истиче у јуну 2023. године, али је питање колико ће „љубичасти” још моћи да га задрже.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Partizan:
Koliki je nas deo?
Miki
Dobijali Partizan za semenke Voleo bi da znam ko je odgovoran za njegovu prodaju odnosno poklon fiorentini
nemam pojma
Piše na Transfermarktu da je prodat za 1 milion evra Fiorentini, koliko je dobio Partizan, a da je još 950.000 evra dato za menadžere, tako da je Fiorentina ukupno platila 1.950.000 evra. Je li vam sad jasno zašto su bile tolike svađe ko će preuzeti klub? Raditi u klubu na transferima, vodi do enormnog ličnog bogaćenja.
Aca Bg
Italijanski Kalčo je mnogo teži za golgetere, nego recimo španska ili engleska liga. 21 gol u Italiji je kao da si dao 30 u engleskoj ili šoaniji, jer se ne igra toliko ofanzivno. Svaka čast Duća, samo rešetaj i da se i ti naplatiš, ne samo klub da pofitira.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.