Почетна / Фудбал / Велика петорка

У српском окршају Сасуоло преокретом до победе против Фиорентине (ВИДЕО)

Фудбалери Сасуола победили су Фиорентину са 1:0, у 31. колу Серије А
ФОТО: ЕПА/Серена Кампанини

Фиорентина је водила на полувремена голом Ђакома Бонавентуре у 31. минуту. Доменико Берарди је са два гола, у 59. и 62. минуту, оба пута из пенала, донео преокрет Сасуолу.

Коначан резултат у 75. минуту је поставио Максим Лопес. Српски фудбалер Филип Ђуричић играо је до  минута за Сасуоло, док су Никола Миленковић и Душан Влаховић били целу уткамицу у тиму Фиорентине.

Фудбалери Сампдорије победили су на свом терену екипу Вероне са 3:1. Српски фудбалер Дарко Лазовић донео је предност Верони голом у 13. минуту, али је домаћи тим преокренуо резултат у другом полувремену.

Стрелци за Сампдорију били су Јакуб Јанкто у 46, Маноло Габијадини у 73. минуту са пенала и Мортен Торсби у 82. минуту.

Фудбалери Удинезеа славили су у гостима против Кротонеа са 2:1. Удинезе је повео у 41. минуту голом Родрига Де Паула, изједначио је Сими у 68. минуту са беле тачке, да би Де Паул другим поготком на мечу у 74. минуту донео победу својој екипи.

Фудбалери Каљарија победили су Парму у гостима са 4:3. Каљари је до победе дошао преокретом у надокнади, када су стрелци били Гастон Переиро и Алберто Чери.

Переиро је стрелац био у 92, а Чери у 94. минуту. Парма је претходно имала два гола предности, а стрелци су били Ђузепе Пецела у петом и Јурај Куцка у 31. минуту.

Каљари је смањио заостатак до полувремена, голом Леонарда Паволетија у 39. минуту. Денис Ман је у 59. минуту повећао на 3:1. Потом је Разван Марин смањио на 3:2 у 66. минуту, пре него што је Переиро у надокнади изједначио.

Семафор 31. кола Серије А:
Кротоне – Удинезе 1:2 (Сими 68. једанаестерац - Де Паул 41, 74)
Сампдорија – Верона 3:1 (Јанкто 46, Габијадини 73. једанаестерац, Торсби 82 - Лазовић 13)
Сасуоло – Фиорентина 3:1 (Берарди 59. једанаестерац, 62. једанаестерац, Лопез 75 - Бонавентура 31)
Каљари – Парма 4:3 (Паволети 39, Марин 66, Переиро 90+2, Чери 90+4 - Пецела 5, Куцка 31, Ман 59)
Недеља:
12,30: Милан – Ђенова
15,00: Аталанта – Јувентус
15,00: Болоња – Специја
15,00: Лацио – Беневенто
18,00: Торино – Рома
20,45: Наполи – Интер
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.