Почетна / Фудбал / Велика петорка

Гол Влаховића за бод Фјорентине, реми у троинском дербију, Интер у гостима бољи од Болоње (ВИДЕО)

Фудбалери Ђенове и Фјорентине одиграли су нерешено 1:1, у утакмици 29. кола италијанске Серије А
ФОТО: ЕПА/Симоне Арведа

Матија Дестро је у 13. минуту довео Ђенову у вођство, а десет минута касније изједначење и бод Фјорентини донео је српски репрезентативац Душан Влаховић.

Наполи је на свом терену савладао Кротоне са 4:3. Домаћи тим головима Лоренца Инсиње у 19. и Виктора Осимхена у 22. минуту повео са 2:0, а до краја полувремена "пала" су још два гола. Прво је Сими у 25. минуту смањио резултат, да би Дрис Мертенс у 34. вратио предност од два гола за домаћи тим.

Кротоне је другим голом Симија на мечу, у 48. минуту, и поготком Жуниора Месиаса у 59. минуту изједначио на 3:3, а победу Наполију донео је Ђовани ди Лоренцо у 72. минуту меча.

За домаћи тим цео меч је одиграо Никола Максимовић, а за госте је цео меч играо Владимир Големић, док је цело друго полувреме играо Милош Вулић.

Фудбалери Сасосула и Роме одиграли су у Ређо Емилији нерешено 2:2, у мечу 29. кола италијанске Серије А. Рома је повела голом Лоренца Пелегрина из пенала у 26. минуту, а изједначење домаћој екипи донео је Хамед Траоре у 57. минуту меча.

У наставку је римски клуб поново повео голом Бруна Переса у 69. минуту, а бод Сасосулу донео је Ђакомо Распадори у 86. минуту. За Сасосуло је до 84. минута играо српски фудбалер Филип Ђуричић.

Аталанта је у Бергаму победила Удинезе са 3:2. Луис Муриел је головима у 19. и 43. минуту довео домаћи тим у вођство, а коначан резултат првог полувремена поставио је Роберто Перејра у 45. минуту.

У другом полувремену, Дуван Запата је у 61. минуту био стрелац гола за домаће, а коначних 3:2 поставио је Јенс Стригер Ларсен у 71. минуту меча.

Фудбалери Лација, који су у финишу меча остали са два играча мање, победили су на свом терену Специју са 2:1.

Домаћи тим је повео у 56. минуту голом Мануела Лазарија, Специја је изједначила поготком Данијелеа Вердеа у 73. минуту, а победу Лацију донео је Фелипе Каиседо у 89. минуту са пенала.

Верона је са 2:0 победила Каљари на гостовању. Голове су постигли Антонин Барак у 54. и Кевин Лазања у деветом минуту надоканде времена. Дарко Лазовић одиграо је цео меч за Верону.

Фудбалери Беневента и Парме одиграли су нерешено 2:2. Голове за Беневенто су постигли Камил Глик у 23. и Артур Ионица у 67. минуту, док су стрелци за гостујући тим били Јасмин Куртић у 55. и Денис Ман у 88. минуту.

Фудбалери Торина и Јувентуса одиграли су нерешено 2:2, у 29. колу италијанске Серије А. Повео је Јувентус у 13. минуту преко Фредерика Кијезе, да би Антонио Санабрија донео изједначење и преокрет Торину головима у 27. и 46. минуту. Коначан резултат је поставио Кристијано Роналдо голом у 81. минуту.

 

Фудбалери Интера победили су вечерас у гостима Болоњу са 1:0, у 29. колу италијанске Серије А.

Стрелац победоносног гола за Интер био је Ромелу Лукаку у 32. минуту.

Интер је уписао 21. победу у шампионату и са 68 поена зазима прво место, док је Болоња 11. са 34 бода.

У наредном колу, Интер ће дочекати сасуоло, док ће Болоња гостовати Роми.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.