Почетна / Фудбал / Велика петорка

Порно-звезда у борду директора

Власници Вест Хема појачали управу славном глумицом
ФОТО: ЕПА/П. Пауел

Ема Бентон-Хјуз постала је члан борда директора Вест Хема. Енглези је боље знају као Ив Ворли, најпопуларнију порно-глумицу последње деценије прошлог и прве новог века, чији филмови су и данас међу гледаним на сајтовима „за одрасле“.

Филмове је одавно престала да снима, што је растужило многе њене обожаваоце. У 55. години је пословна жена која води ланац продавница секс-играчака и доњег веша.

Чекићари нису преко ноћи одлучили да борд директора „појачају“ порно-звездом. Висока плавуша је често виђена на утакмицама Вест Хема. На стадион долази у пратњи животног сапутника, 71-годишњег Давида Саливена, већинског сувласника лондонског клуба.

Другу, мању половину, имају Дејвид Голд и Карен Брејди.

Улазак Ив Ворли у борд директора Вест Хема није изненађење с пословног становишта. Имовина Саливена и Голда заснива се у такозваној „индустрији за одрасле“.

Голд је развио популарни бренд секси доњег веша за жене „Ен Самерс“ који је у почетку продавао у свом ланцу секси-шопова. Кад се више посветио фудбалу, пословно царство је препустио кћерци Џеклин. Вредност посла је процењена на 470 милиона фунти, што је чини 16. најбогатијом женом у Великој Британији.

Саливанова имовина је процењена на 1,15 милијарди фунти. Почео је да је стиче продајом такозване „меке порнографије“, да би временом посао развио на штампање порно-часописа и филмску индустрију. Власник је и таблоида Дејли спорт и Сандеј спорт.

Сарадња је успостављена кад је Голд почео да продаје Саливенове производе. Стечено богатство су 1993. уложили у куповину Бирмингем ситија. Током 2010. удружили су се са Карен Брејди, жене са листе 100 најутицајнијих жена у Великој Британији, која није имала никакве везе са порно-индустријом, и за 105 милиона фунти купили су Вест Хем.

Саливен и Ема Вортли упознали су „на послу“ токо 90-их година прошлог века. Атрактивна плавуша је снимала филмове у Саливеновој продукцији. Уз утицајног „дечка“ постала је најпопуларнија порно-звезда у Британији. У време кад нису постојале друштвене мреже, клуб обожавалаца Ив Ворли имао је 19.000 чланова.

Кад је престала да снима филмове преузела је део посла око продукције. Уз Саливена је почела да шири посао. Какве ће послове водити као члан Управног одбора Вест Хема није саопштено. Гласине кажу да ће ускоро на стадиону Вест Хема бити отворене специјализоване продавнице „за одрасле“.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn III
gled*o ja, nista posebno ...
nemam pojma
Za koga slavna? Ja nikad čuo ni video. U današnjem svetu, sve više se približavamo dekadenciji nekadašnjeg Rimskog carstva, što je doprinelo njegovoj neumitnoj propasti. Sodoma i Gomora. Nema ni morala ni stida.
@bas nemas pojma
Pa ne gledas prave stvari.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.