Почетна / Фудбал / Велика петорка

Немачки фризери протестују због уредних фризура фудбалера у сред локдауна

Немачки фризери протесовали су због тога што немачки фудбалери изгледају сумњиво добро подшишани у сред локдауна
ФОТО: ЕПА/Клеменс Билан

Национално удружење фризера и брица објавило је отворено писмо председнику Фудбалског савеза Немачке Фрицу Келеру у коме наводе да верују да су многи фудбалери недавно подшишани иако су фризерски салони затворени од 16. децембра.

У Немачкој су на снази строге рестрикције око посећивања домаћинстава за време најновијег закључавање због пандемије корона вируса што многим грађанима не оставља ништа друго него да бирају између зараслог изгледа или својеручних неравних дотеривања.

Удружење је навело да је видело играче са дотераним раздељцима, подшишаном косом на врату и зулуфима на неколико милиметара са јасним обрисима, што само могу да ураде професионални фризери са професионалном опремом.

Удружење наводи да деловање фудбалера охрабрује људе да убеђују брице да их тајно шишају у време када многи фризери губе велики део или све своје приходе.

Расте бес према савршено ошишаним фудбалерима и као последица тога према позивима од клијената који покушавају да убеде (фризере) да раде на црно и крше прописе, на пример са кућним посетама”, навело је удружење.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

beli
Prosto ljudi imaju klupskog frizera......kao fizioterapeuta ili masera.....
Pedja
Nemacka inace odavno spustila PDV sa 20 na 5% i zadrzace tako do leta. Plus pomoc koju dobija nemacka privreda, jer je drzava ocenila da su firme na velikom gubitku i zato ih pomazu. Za razliku od njih, ovde drzava ocekuje da privreda nju pomogne umesto obrnuto kako je normalno.
v1ad
Cekaj, ako im je zabranjeno da otvaraju salone i tamo primaju musterije, zasto bi im bilo zabranjeno da odu kod nekoga na poziv kuci i zarade neke pare?
Dragan Lo
Ffffff, nema potrebe sanjati, to je tako, a detaljnije ti je pojasnio Bube. Stečaj je u Nemačkoj normalna pojava. U Holandiji bankrotira približno 3000 firmi mesečno. Imaju lak i brz stečajni postupak jer je savršeno normalno da neki poslovi uspevaju, a neki ne. Zatvaraš šta ne valja i ideš dalje. Normalna država nema vladare tipa VA i potpuno je u službi privrede i građana.
Бубе гробар
Zato sto je dozvoljen izlazak iz kuce samo sa pravim i realnim razlogom..... hrana, apoteka, posao, ...! Nema poseta, nema odlazaka u goste, pogotovo nema rada na crno. Koliki prihod je bio u prvom tromesecju 2019. godine, toliko sada dobiju, cak sta vise, i bolje im je, nemaju rashode
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.