Почетна / Фудбал / Велика петорка

Арсенал после продужетака до четвртог кола ФА купа, Евертон, Лестер, Милвол и Чорли прошли даље (ВИДЕО)

У четврто коло раније данас је прошао и Фулам који је, такође, после продужетака елиминисао Квинс Парк Ренџерс са 2:0. Победу Фуламу донели су Боби Рид у 104. минуту, после асистенције Александра Митровића
ФОТО: Твитер/ФК Евертон

Фудбалери Евертона пласирали су се данас у четврто коло ФА купа, пошто су на свом терену после продужетака победили друголигаша Ротерам са 2:1.

Евертон је повео у деветом минуту голом Џенка Тосуна, а изједначио је Метју Олосунде у 56. минуту.

Тосун је затресао мрежу и у 86. минуту, али је после употребе ВАР технологије погодак поништен због офсајда. Победоносни гол постигао је Абдулај Дукуре у 93. минуту.

 

У четврто коло пласирао се и Милвол, који је на гостовању победио Борем Вуд са 2:0.

Голове су постигли Кенет Зохоре у 31. и Шон Хачинсон у 74. минуту.

Аматерски клуб Чорли прошао је у четврто коло пошто је победио друголигаша Дерби Каунти са 2:0.

Стрелци су били Конор Хол у 10. и Мајк Калвели у 84. минуту.

Дерби је играо у комбинованом саставу због великог броја заражених корона вирусом.

Фудбалери Лутона пласирали су се у четврто коло ФА купа пошто су на свом терену победили Рединг са 1:0, Норич је прошао даље победом на свом терену против Ковентрија 2:0, а Нотингем Форест победом такође као домаћин против Кардифа 1:0.

Фудбалери Лестера пласирали су се у четврто коло ФА купа пошто су на гостујућем терену победили друголигаша Стоук са 4:0.

Лестер је повео 34. минуту голом Џејмса Џастина, а предност је удвостручио Марк Олбрајтон у 59. минуту. Трећи гол постигао је Ајосе Перес у 79. минуту, а коначан резултат поставио је Харви Барнс у 81. минуту.

Премијерлигаш Шефилд јунајтед пласирао се у четврто коло победом на гостујућем терену против трећелигаша Бристол Роверса 3:2.

Донкастер, који се такмичи у трећој лиги победио је у трећем колу на гостовању друголигаша Блекбурн са 1:0.

Друголигаш Шефилд венздеј победио је као гост четвртолигаша Ексетер са 2:0, док је друголигаш Свонси био бољи на гостовању од четвртолигаша Стивениџа са 2:0.

У четврто коло пласирао се друголигаш Борнмут победом на свом терену против четвртолигаша Олдама 4:1, као и друголигаш Вајкомб, који је као домаћин победио Престон, који се такође такмичи у Чемпионшипу, са 4:1.

Фудбалери Арсенала пласирали су се вечерас у четврту рунду ФА купа, пошто су на свом терену после продужетака победили Њукасл са 2:0.

После регуларних 90 минута није било голова, а тријумф Арсеналу донели су Емил Смит Роу у 109. и Пјер Емерик Обамејнг у 117. минуту.

У четврто коло раније данас је прошао и Фулам који је, такође, после продужетака елиминисао Квинс Парк Ренџерс са 2:0. Победу Фуламу донели су Боби Рид у 104. минуту, после асистенције Александра Митровића, и Нескенс Кебано четири минута касније.

Пролаз даље обезбедили су и Блекпул, који је славио против Вест Бромвич Албиона после пенала, баш као и Барнли који је после једанаестераца био бољи од МК Донса.

Плумут је победио Хадерсфилд са 3:2, док је Брентфорд славио против Мидлсброа са 2:1.

Фудбалери Манчестер јунајтеда пласирали су се у четврто коло ФА купа, пошто су вечерас на свом терену победили Вотфорд са 1:0.

Једини гол на мечу постигао је Скот Мектомини већ у петом минуту, на асистенцију Алекса Телеса.

Жреб парова четвртог и петог кола заказан је за понедељак.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.