Почетна / Фудбал / Велика петорка

Нејмар жели да игра са Месијем следеће сезоне

Месијев уговор истиче следећег лета, што значи да он већ у јануару може да преговара са другим клубовима
ФОТО: ЕПА/Жоан Валат

Фудбалер Пари Сен Жермена Нејмар рекао је да би следеће сезоне желео да игра заједно у екипи са играчем Барселоне Лионелом Месијем.

Нејмар и Меси су својевремено играли заједно у Барселони и уз Луиса Суареса чини су чувени "трозубац" шпанског тима. Нејмар је 2017. године отишао из Барселоне и прешао у париски клуб за рекордан трансфер од 222 милиона евра.

Меси је желео да напусти Камп Ноу овог лета, али је одустао пошто је тадашњи председник клуба Ђозеп Марија Бартомеу тражио да се поштује откупна клаузула од 700 милиона евра.

Месијев уговор истиче следећег лета, што значи да он већ у јануару може да преговара са другим клубовима.

"Оно што желим више од свега је да поново играм са Месијем, да можемо још једном заједно да уживамо на терену. Он може да игра на мојој позицији, немам проблем са тим, али желим да играм са њим следеће сезоне. То морамо да урадимо следеће сезоне", рекао је Нејмар за И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН) после утакмице са Манчестер јунајтедом, пренео је Скај.

Пари Сен Жермен је синоћ победио Манчестер јунатед са 3:1 у Лиги шампиона, а Нејмар је био двоструки стрелац.

На табели Групе Х, Манчестер јунајтед, Пари Сен Жермен и Лајпциг имају по девет бодова, па ће последње коло донети расплет.

Јунајтед ће 8. децембра играти у Немачкој, док ће Пари Сен Жермен дочекати Башахшехир, који има три бода.

Две пропласиране екипе пласираће се у осмину финала Лиге шампиона, а трећепласирана у нокаут фазу Лиге Европа.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.