Почетна / Фудбал / Велика петорка

Хорор меч за Митровића, прво промашио, па скривио пенал, Фуламу бод (ВИДЕО)

Могао је Фулам до прве победе по повратку у Премијер лигу, али Александар Митровић није имао свој дан
ФОТО: Твитер/Премијер лига

Памтиће српски репрезентативац Александар Митровић меч на гостовауњ Шефилд јунајтеду. Његов Фулам је после врло лошег првог полувремена, имао прилику да дође у вођство, али је Србин са беле тачке погодио пречку.

Ипак, тим из Лондона је повео после сјајне соло акције Лукмана у 77. минуту повео. Но, поново Митровић није имао среће, скривио је једанаестерац у 85. минуту, што је судија и потврдио после прегледаног ВАР-а. Сигуран реализотаор био је Шарп.

Имао је Митровић у финишу меча још две прилике, али је голман Шефилда Рамсдејл био фантастичан.

Фудбалери Кристал Паласа одиграли су на свом терену у Лондону нерешено 1:1 против Брајтона, у утакмици петог кола Премијер лиге.

Кристал Палас је повео у 19. минуту голом Вилфреда Захе из пенала, а бод Брајтону донео је Алексис Мекалистер поготком у 90. минуту. Обе екипе прекинуле су низ од по два пораза и први пут у сезони одиграле нерешено.

Фудбалери Тотенхема одиграли су на свом терену у лондонском дербију са Вест Хемом нершено 3:3, у утакмици петог кола Премијер лиге.

До 16. минута Тотенхем је стекао три гола предности. Први гол постигао је Сон Хјунмин у првом минуту, а затим је двоструки стрелац био Хари Кејн, у осмом и 16. минуту.

Вест Хем је изједначио головима у завршници. Прво је стрелац био Фабијан Балбуена у 82. минуту, а затим је аутогол постигао Давинсон Санчес у 85. минуту. Бод гостима донео је Мануел Лансини у четвртом минуту надокнаде времена.

Семафор 5. кола Премијер лиге:

Субота:

Евертон – Ливерпул 2:2 (Кин 19, Калверт-Луин 81 – Мане 3, Салах 72)

Челзи – Саутемптон 3:3 (Вернер 15, 28, Хаверц 59 - Ингс 43, Адамс 57, Вестергард 90+2)

Манчестер сити – Арсенал 1:0 (Стерлинг 23)

Њукасл – Манчестер јунајтед 1:4 (Шо 2. аутогол - Мегвајер 23, Фернандес 86, Ван-Бисака 90+1, Рашфорд 90+6)

Недеља:

Шефилд јунајтед – Фулам 1:1 (Лукман 77 - Шарп 85. једанаестерац)

Кристал Палас – Брајтон 1:1 (Заха 19. једанаестерац - Мекалистер 90)

Тотенхем – Вест Хем 3:3 (Сон 1, Кејн 8, 16 - Балбуена 82, Санчез 85. аутогол, Ланцини 90+4)

20,15: Лестер – Астон Вила

Понедељак:

18,30: ВБА – Барнли

21,00: Лидс - Вулверхемтон

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar
Covek razbijao u Belgijskom velikanu Anderlehtu i iz tog kluba za njih rekordan transfer otisao u Njukastl,u Njukaslu ga navijaci obozavali,Fulam dva puta uvodio u premijer ligu,u reprezentaciji na pragu da postane najbolji strelac u istoriji reprezentacije a samo nama Srbima tj onom delu sto navija za crvene ne valja.
Drasko
Tastatura strucnjaci neka Tumba uslisi vasu zelju i skloni Mitra a prvi spic da nam bude Falsineli koji ce po kratkom postupku dobiti nase drzavljanstvo.
Grom
Najbolji strelac svih engleskih profesionalnih liga nije zasluzio ovakve kritike,pa i Ronaldo i Mesi promase penal.
Ultra
O kome pises?
Toni Stark
I to je taj nas najbolji napadac, i skoro najbolji strelac u istoriji.. E kukala nam majka.. Da nema trenera, menadžera, da ga toliko forsiraju.. Pitanje gde bi bio! Jos kad mi neko kaze mi nemamo boljeg napadaca, e bolje da ugasimi svetlo u Srbiji onda..
Pepe
Bravo za Dakia on jeste rekao sve sto Milion vide a Nasi treneri ili Menageri punpaju za 5 Evra .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.