Почетна / Фудбал / Велика петорка

Реал бољи од Бетиса, Јовић кренуо од старта, изнудио црвени Емерсона (ВИДЕО)

Валенсија и Уеска поделили бодове, Алавес и Хетафе одиграли без голова, прва победа Сосиједада
ФОТО: Бета/АП

Фудбалери Реал Сосиједада победили су вечерас Елче у гостима са 3:0, у трећем колу шпанског првенства.

Сосиједаду је то прва победа после два нерешена резултата на почетку нове сезоне.

Стрелци су били Порту у 55, Аднан Јанузај из пенала у 77. и Роберт Лопес у 90. минуту.

Фудбалери Валенсије и Уеске одиграли су нерешно 1:1, у утакмици трећег кола шпанске Примере.

Валенсија је повела голом Данијела Васа у 38. минуту, да би Уеска у другом полуврмену изједначила преко грчког интернационалца Димтриоса Сиоваса у 63 минути.

Валенсија након три одиграна кола има четири бода, док је екипа Уеске стигла до другог бода.

Валенсија у следећем колу гостује екипи Реал Сосиједада, а Уескa дочекује Атлетико из Мадрида.

Алавес и Хетафе одиграли без голова.

Бетис је изгубио кући 2:3 од Реала. За Мадриђане је од старта кренуо Лука Јовић, изашао је при резултату 2:2 у 72. минуту када су гости имали играча више.

Управо га је донео Лука у 67. минуту када је побегао одбрани гостију, а Емерсон га је оборио на 17 метара.

Гол одлуке дао је Серхио Рамос из пенала у 82. минуту. То тако подсећа на финиш прошле сезоне када је краљевски тим побеђивао на исти начин.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dzo istina
Bez obzira na navijačka prepucavanja reprezentacija u Oslu a i u buduće treba igrati sa dva špica pa makar protivnik bio i Brazil. Mitrović i Jović po meni mogu biti ubitačan tandem. Mada su oba robusni al da bi ih sačuvali protivnici moraju za njih da vežu najmanje tri igrača. Mitar je malo bolji u skok igri dok Jović ima taj osećaj da povuče u prostor. Idealan scenario za Tadića da svojim loptama namesti 4-5 dobrih šansi po utakmici!
moje cutanje skupo kosta
Samo treba decka da puste da igra bar dva, tri meseca u kontinuitetu
@moje
A gde da igra? Ne moze ni na treningu da igra. Ne moze Real sebi da dozvoli da gubi bodove 2, 3 meseca zato sto ima igraca manje u timu.
Istina
Rešio meč? Ne videh da je postigao gol...
@istina
Nije dao gol, nije imao asistenciju, pomogao je Realu da dobije mece time sto je na vreme izasao iz igre pa su mogli bez njega konacno do pobede.
pristojan mec za njega
Samo da se uozbilji i radi na tom talentu. Ovakvog napadaca od Mijatovica nismo imali.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.