Почетна / Фудбал / Велика петорка

СРАМОТА - Дебитанти Фоден и Гринвуд довели девојке у хотел, извинили се, али им је полиција наплатила казну

Њих двојица су у хотел у коме је била смештена Енглеска довели девојке, након чега их је селектор Гарет Саутгејт избацио из тима
ФОТО: EPA/Peter Powell

Енглески фудбалери Фил Фоден и Мејсон Гринвуд данас су се јавно извинили због непоштовања мера карантина на Исланду где је њихова репрезентација играла у Лиги нација, након чега су удаљени из репрезентације.

Њих двојица су у хотел у коме је била смештена Енглеска довели девојке, након чега их је селектор Гарет Саутгејт избацио из тима.

- Желим да се извиним селектору Гарету Саутгејту, саиграчима из репрезентације, стручном штабу, навијачима, мом клубу и породици. Сада ћу пропустити прилику да путујем у Данску и криво ми је због тога. Научићу важну лекцију из ове грешке. Желим Гарету и екипи сву срећу - навео је играч Манчестер ситија Фил Фоден, пренео је Би-Би-Си (ББЦ).

Након Фолдена извинио се и играч Манчестер јунајтеда Мејсон Гринвуд.

- Могу само да се извиним због срамоте коју сам изазвао. Нарочито желим да се извиним Гарету Саутгејту, којег сам изневерио у тренутку када је показао да верује у мене. Играње за Енглеску је моменат на који сам најпоноснији у животу и могу само себе да кривим за ову велику грешку. Обећавам мојој породици, навијачима, Манчестер јунајтеду и Енглеској да ће лекција бити научена - рекао је Гринвуд.

Портпарол полиције у Рејкјавику изјавио је за ББЦ да су Фолден и Гринвуд кажњени са по 1.360 фунти због непоштовања мера карантина.

Обојица су дебитовали за репрезентацију Енглеске у суботу у Лиги нација у утакмици против Исланда, коју је њихова екипа добила са 1:0.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.