Почетна / Фудбал / Супер лига

У ЗВЕЗДИ НОВАЈЛИЈА СА ЧИЗМЕ - Станковић чека Бастоса

Штопер Лација могао би да постане звучно појачање Црвене звезде овог лета, адут за реализацију италијанске везе тренера
ФОТО: ЕПА/Еди Лемстајер

Звезда не жели да се задржи на једној бомби летњег прелазног рока. Александар Катаи је ту, али тим ће тек да претрпи промене током лета и велико појачање могао би да постане штопер Лација Бастос.

Репрезентативац Анголе  на списку је жеља тренера Дејана Станковића и колико год његов долазак на Маракану у овом тренутку изгледао нереално није искључено да се реализује. Италијанске везе шефа струке шампиона крупан су адут у овој причи.

Прелазни рок ће дуго трајати и без обзира на штедњу због пандемије коронавируса тешко је и помислити да Станковић неће довести ниједно звучно појачање из Италије. Бастос, у последње четири сезоне дефанзивац Лација, играч је који би донео одбрани неопходну чврстину.

Бастос није стандардан у Лациовом тиму и без обзира на још годину дана уговора може да добије чисте папире, како би се римски клуб ослободио плате. Црвена звезда би га промовисала у најскупљег у екипи, а комплетан посао требало би да одради менаџер Федерико Пасторело.

Он је дуго у одличним односима са Станковићем и нема ништа против да његов клијент у наредној сезони игра тамо где је некадашњи ас Интера тренер, са могућношћу да се нађе у групној фази Лиге шампиона или Лиге Европе.

Потенцијално велико појачање Црвене звезде 1991. је годиште, скренуо је у домовини пажњу као фудбалер Петро Луанде. Преселио се потом у руски Ростов и освојио куп трофеј, а од лета 2016. је у Лацију. Није успео да се избори за место неприкосновеног у одбрани римских небеско-плавих, али уписао је око 100 утакмица.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

los penzos 47
Neću afričke “kapitalce” koji nemaju kvalitet za evropski fudbal, svi su negde rezerve i kao takvi ne trebaju ništa Zvezdi! Evo, u prethodne dve grupne faze LŠ su igrali čuveni “kapitalci” za domaću upotrebu Ben i Boaći i šta su pokazali?! Apsolutno, ništa! Odnosno dokazali su da nemaju kivalitet za ozbiljan evropski fudbal i da su totalno neupotrebljivi! Dokaz: Niko u svetu ni da se našali da pita za njih! Niko ih ne traži! Ostaće ova dva limitirana afrička “kapitalca” do penzije u Zvezdi!
Trifecta of Doom
Taj novi afrički “kapitalac” Bastos je standardna rezerva u Laciju. Nema ga nigde na spisku igrača (www.sslazio.it)! On verovatno prodaje kikiriki na tribinama! I taj treba da bude pojačanje Zvezdi! Zemljo, otvori se! Pošto je najavljen početak kraja Supermenu iz Feketića, sa njime će otići i obožavaoci njegovog lika i dela udarni tandem Zvezde u dovođenju limitiranih rezervista iz inostranstva, gospoda Terzić i Mrkela i tada će konačno prestati ovo pogubno dovođenje raznih trećerazrednih rezervista!
povećajte broj stranaca u ligi ex filipkaci
Ovo je najobičnija laž da je taj izvesni Bastos igrač Lacija! Danas sam ušao na službeni sajt Lacija (www.sslazio.it) i saznao sledeće: Lacio ima 28 registrovanih fudbalera, od toga: 4 golmana, 10 igrača odbrane, 9 igrača sredine terena i 5 napadača! Među registrovanim fudbalerima nema nikakvog Bastosa! To je laž i obmana! Opet će nam dovesti nekog novog Boaćija, koji je u Italiji bio 4 godine rezerva a posle 7 meseci oteran iz Kine kao neupotrebljiv! Hoću mlade igrače Zvezde, neću nikakve lažne, limitirane afričke “kapitalce”!
Ben
Mozes misliti ti hoces?!
Ma jel
Kako to kad je Terza rekao da dolasci zavise od odlazaka i da OVOG PUTA Zvezda može da troši samo onoliko koliko zaradi???!!!
@MA jel
Pa gde da potrosi 500 evra sto je dobijeno za pojacanja, pa to nije ni za avionsku kartu da neko dodje. Niko ne kupuje glumce igrace koji igraju namestenih 28 utakmica u sezoni. Jedino u Evropi si odigra par utakmica posteno, zato i pucanju sestarde i petarde redovno.
realno
Moze samo ako je zamena MIlunovicu

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.