Почетна / Фудбал / Супер лига

Брђани ће до поласка на Златибор радити по групама

Дуел са ИМТ-ом отказан је, а још увек је неизвесно да ли ће се играти меч са Звездаром заказан за суботу
ФОТО: ФК Чукарички

Требало је фудбалери Чукаричког да одиграју бар две пријатељске утакмице до поласка на Златибор, међутим после нових мера Кризног штаба за Београд, питање је да ли ће уопште бити у прилици да било шта организују.

Добра околност је што се у недељу 12. јула Брђани селе на Златибор, где ће како је планирано радити до 24. јула.

- Још увек не знамо да ли ћемо играти са Звездаром, због нових мера, уколико не успемо  да организујемо тај меч, играћемо вероватно са неким у среду на Златибору. Тамо већ имамо договорене утакмице са Борцем из Бањалуке, Крупом, Младости из Лучана – рекао је Ненад Миросављевић, спортски директор Чукаричког.

До поласка на Златибор, Брђани ће морати да се сналазе и за тренинге.

Имамо око 30 играча тренутно и организоваћемо се тако да до поласка на Златибор радимо у групама како је то сад прописано. Онда ћемо се на планини вратити у редован режим рада.

С обзиром на велики број играча, нема сумње да ће неко морати да „отпадне” са списка до почетка првенства.

Нисмо направили коначан списак, али имаћемо можда и преко 30 играча на припремама. Видећемо, неко ће отићи на позајмицу, другима ћемо се захвалити на сарадњи. Већ сам обавио разговоре са неколицином играча. Уз то рачунамо да ће бити и трансфера у иностранство, тако да ће тај број сигурно бити мањи од 30 играча – потврдио је Миросављевић.

Стигли тестови, сви здрави
После неколико дана стигли су и резултати тестова на корону за све играче и чланове стручног штаба.
Играчи су тестирани у две групе, тако да смо дуже чекали на резултате. Свих 29 играча Чукаричког је негативно на присуство коронавируса. Трудили смо се у клубу да поштујемо превентивне мере од првог дана, чинили смо све што је у нашој моћи, срећом, сви првотимци су негативни. На нама је да наставимо да се придржавамо прописаних мера – рекао је Бане Ђукић, физиотерапеут Чукаричког.
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.