Почетна / Фудбал / Супер лига

Дино Долмагић из Јавора појачао ТСЦ

Клуб није продужио сарадњу са Младеном Галићем, Драганом Свитићем и Филипом Арсенијевићем
ФОТО: fktsc.com

TСЦ се спрема за Европу. Дошао је и Дино Долмагић (1994). Десно крило стиже из екипе Јавора, потписао је уговор на две године

Пре њега у екипу из Бачке Тополе дошли су Дамјан Достанић, млади нападач из Ајакса, као и Едвин Елевен, такође нападач, из омладинског погона Црвене Звезде.

И Михајло Бањац појачао је ТСЦ, офанзивни везни је стигао из екипе Инђије и потписао уговор на три године.

Клуб није продужио сарадњу са Младеном Галићем, Драганом Свитићем и Филипом Арсенијевићем.

 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ic
srecno Dino. Poz iz Ivanjice
znam
Mesečni promet kafana u Bačkoj Topoli porašće za visinu njegove plate. Berkija bez 10 piva dnevno ne moše ...
Pepa
E moj Javore sa kim da igraš ovu ping pong ligu prodaj još 3 igrača pa da bar budeš poslednji...
@@pepa
Cuj otisao Dino, pa ce se Javor ugasiti.ahahahaha
@Pepa
Ne sekiraj se. Javor je domaćinski klub, naćiće se pojačanja već neka. Javor na opštu radost ljubitelja fudbala uvek pronađe igrače iz nižih rangova takmičenja i uvek se ima utisak da je ekipa nekako "sklepana". Ali uvek se tokom sezone pokaže da većina dovedenih "grize" i da protiv FKJ nema ni lakih bodova niti jednostavnih utakmica.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.