Почетна / Фудбал / Супер лига

Звездина петорка одлази у Златибор

Наставља се сарадња дебитанта са шампионом Србије
ФОТО: М. Спасојевић

Златиборцима је спреман пакет – са Маракане! Дрес дебитанта у Супер лиги облачиће, у првој години у елитном такмичењу, петорица фудбалера минуле јесени и овог пролећа, али и у последња четири кола узданице у екипи Милије Жижића, тренер Графичара, развојног тима Црвене звезде.

Ради се о Дејану Видићу, стаситом центарфору, Димитрији Побулићу, офанзивном везисти, Немањи Стојићу, стаменом дефанзивцу и задњем везном у тиму „љубичастих” са Сењака, Марку Конатару, левом беку и Милошу Чупићу, чувару мреже.

Видић је на Маракану стигао из Златибора, ових дана вратиће се у старо друштво после добрих игара у Графичару и Напретку где је провео последњих пет месеци. Кратку епизоду имао је у Земуну.

Побулић је у последње четири утакмице одиграо можда и најбоље у досадашњој каријери. Истицао се, од укидања ванредног стања и почетка одигравања последњих 360 прволигашких минута у сезони 2019/20. головима и асистенцијама, нарочито учинком иза ју-жне трибине Маракане, у дербију можда и целог првенства, против Металца (2:1), на крају сезоне и у гостима Синђелићу (5:0). На те две утакмице, у улогама стрелца и пакера, био је у центру пажње у победама тима амбициозног тренера Милије Жижића.

Чупић је месецима удисао свеж ваздух на нашој планини. Пре доласка у Графичар, са Звездине позајмице Златибору, на неколико утакмица био је најзаслужнији за освајање бодова новог члана суперлигашког каравана. Видић и Чупић враћају се, практично, на место успеха.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
tek predstojece prvenstvo ce da se namesta za zvezdu jer sampion igra kv. za ls a ostali kup konfederacija
Hobotnica
Nema kraja...
mix
Koliko ja znam ,po pravilniku FSS o pozajmljivanju igraca u jednom klubu moze biti pozajmljeno najvise dva igraca iz drugog,istog kluba. Sta je ovo? Pravljenje nove filijale? Partizan treba dobro da otvori oci ste se to radi mimo propisa. Kad vele ne moze Graficar, evo vam ga na -moze Zlatibor! Mislim..., da,da...., CZ umesto da bude ponos srpskog fudbala i stegonosa regularnosti SLS, ona se pretvorila u neverovatnog muckarosa. Gora je od Juventusa u Italiji. A zna se kako je Juve sve to platio!
ljubo
vec obezbedjeno 6 bodova.
kad ne moze Graficar...
Ovo je ono, da se "Vlasi ne dosete..."Filijala do filijale...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.