Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан од среде у минусу 10.000.000 евра

Вредност Партизановог тима за специјализованом сајту Трансфермаркет биће значајно мања кад Павловић постане члан Монака
ФОТО: ФК Партизан

Вредност Партизановом тиму у среду ће да падне чак за 10.000.000 евра: са 48.600.000 на 38.600.000. Разлог: званични одлазак Страхиње Павловића у Монако!

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Vrednost FK Partizan po Transfermarktu iznosi 41.30 MILIONA EVRA!!! A S. Pavlović je već u utorak skinut sa liste, a još nema na listi Banjaka.
pr0vidn0
Ono kad strani klub da 1.2 miliona a država dotira 8,8! Lako je tako poslivati
zenga
ovde nikom nije jasno s ovim naslovom,a pare od pavlovica su vec u necijem djepu.a dug ko I svi klubovi plate igracima se duguje bar 6do 7,tako su I zakosarkase pricali isplacuju se plate a duzni 7do 8 plata igracima
Станојевић
Добро је што се Ц.звезди ово не може десити. Њима буџет остаје на нивоу.
trnina
"pa naravno da ne može", koga to vi prodaste za 24 milke eura, pa vi toliko niste zaradili na transferima u zadnjih 10. god. i stadion da prodate ne možete dobiti toliko.
pa naravno da ne moze
Pa izborite vi dve lige sampiona zadnje dve sezone, jedno prolece u Ligi Evrope pre toga, stranog sponzora Gazprom i profit od transfera od oko 24 miliona evra za ukupno tri sezone (izvor: Transfermarkt). Ali vi verujte u vase bajke sa random navijackog foruma.
v1ad
Taman sam se ponadao da ce neko da prica o dugu Partizana, ali ne. O tome se ne prica. Plate igraca Partizana su off limits, transferi su tajna, sve sto moze da izadje o Partizanu su svakodnevne bajke o "interesovanjima" za Sadika, Asumu, ovoga, onoga. Ipak je Partizan imao sjajnu sezonu. Osvojili su drugo mesto nekako (pobedom Indjije nad Vojvodinom), osvojili su finale kupa, Pobedili Mancester 0-1, osvojili 21 bod u duelima sa prvih 8 ekipa na tabeli...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.