Почетна / Фудбал / Супер лига

Бомба из Тополе: ТСЦ за Бањца спреман да плати више од Звезде!

ТСЦ је на адресу Инђије послао понуду за Михајла Бањца. Из канцеларије Сремаца чује се да је суперлигаш из Бачке Тополе спреман да за потенцијалан трансфер издвоји више новца од Црвене звезде
ФОТО: ФК Инђија

Бањца, у случају селидбе у ТСЦ, чека иста плата као и у шампиону Србије. Звезда, међутим, не одустаје, па би одлука требало да уследи у наредним данима...

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Donji Ljubis....moje selo
"Prema poslednjem popisu iz 2011. godine, opština Bačka Topola ima ukupno 14.573 stanovnika." ?!...odakle tim selima pare ?!...Lucani, Ivanjica,Indjija,Backa Palanka...itd...fudbal se igra zbog gledalaca...ko tu pere4pare , i odakle im pare?!
Boki
Ta Inđija je ove godine dva puta nadigrala Zvezdu i na Marakani i u Inđiji, ali ne može nadigrati i Zvezdu i sudije. Što se para tiče Inđija nema puno para ali pošteno plaća fudbalere i ne duguje nikome ništa, plate nisu velike ali se isplaćuju, za sudije nema para pa zato i sude kako sude.
Donji Ljubis...moje selo
To niko ne negira, ja se dobro secam AIK-a, (ali to je ipak bila druga liga)...pisem da gradovi kao Sombor, Pancevo, Zrenjanin,Pozarevac ,Sremska Mitrovica,Cacak,Kragujevac,Uzice,Valjevo,Leskovac...itd. koji imaju vecu populaciju od Backe Topole,Backe Palanke, Ivanjice,Lucana ,Pecinci...itd bi trebalo da imaju klubove u eliti...opet.... fudbal se igra zbog gledalaca(bar nekad tako bilo), a u tim mestima nema ko da dodje na utakmice..." Лучани су градско насеље у општини Лучани, у Моравичком округу, у Србији. Према попису из 2011. било је 3387 становника. Варошица се налази на реци Бјелици." ?!...ja nemam problema ni da se igra derbi Jagnjilo-Dubona....pare nemaju oci...i zato se igra po selima gde je sve moguce , i " Meka" za pravljenje para i mutljavine...ako sam pogresio, ispravite me u javnosti, nema problema, ja razumem lokalnu lojalnost i "patriotizam"...!!!
Прикажи још одговора
straja
Pogledajte kakom ih MRZNJA surovo kaznila u kosarci....nikad nece da se opamete...a onaj odozgo nikad ih nije cenio ipak su oni samo"ateisti" !!! sa crvenim knjizicama radi raspoznavanja!
Србин
Најсмешнији сте ви са црвеним књижицама што оптужујете ове друге са црвеним књижицама да су огрезле комуњаре.Црвена сестра оптужује свог брата близанца са истог брда да је одвратна комуњара хахахаха!!!Србија земља парадокса.Напишите свој коментар
Gole
Navijaci Partizana obavezno u dzepu imati Borbu i Komunist novine,to vam je bio znak raspoznavanja.
betoven
Plakanje Grobara je počelo ranije nego ranijih godina,neka sačuvaju svoje suze za oktobar tada će već biti deset bodova razlike,što je več uobičajeno.
Fudbalske sudije
Tako je!!!
XY
@klasika Ne mogu svi da žive u Vulinovom svetu kao vi
rupa bi na dzabaka
Pa, prednost je vec u samoj cinjenici da ce da plate!
Naravno
I da manje nude, bar će da plate! Zvezda može i 10 miliona da ponudi kad zna da nikad platiti neće ...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.