Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Желим трофеј у Купу и друго место у Супер лиги

Тренер Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је његова жеља да са Новосађанима освоји Куп Србије
ФОТО: М. Спасојевић

"Пред нама је остало, уз првенствене окршаје, и такмичење у Купу Србије, где имамо амбиције да стигнемо до финала... Наравно, ако у томе будемо успели, имам изузетну жељу да покушам с Војводином да освојим и победнички трофеј у овом такмичењу, али сам свестан чињенице да нам до остварења таквог циља неће бити ни мало лако. Већ у четвртфиналу за ривале можемо за ривала да добијемо неку од сјајних екипа, јер баш такви су тимови Партизана, Црвене звезде, Радничког из Ниша и Младости. Дакле, тежак пут је пред нама, али сви верујемо у себе и квалитет тима који имамо", рекао је Лалатовић за новосадски Дневник.

Војводина тренутно чврсто држи треће место на табели Суперлиге.

"Волео бих да с Војводином освојим трофеј у купу, али и да, после Радничког из Ниша у прошлој сезони, освојим вицешампионску титулу и у Новом Саду. Црно-бели имају сада три бода више од нас, али лако би могло да се догоди да о другом месту одлучује наш међусобни сусрет у последњем колу на "Карађорђу" у Новом Саду.

Лалатовић је упитан и да ли је, у међувремену, дошло до састанка између руководилаца Војводине по питању продужетка уговора.

"Још увек није, али очекујем да он уследи најкасније до следећег петка", рекао је Лалатовић.

"Верујем да ће се челни људи до тада изјаснити јесу ли за то да останем у клубу или не. Ако нису, ред је да ми то кажу, како бих имао довољно времена да пронађем нову опцију за наставак каријере. До сада смо сарађивали изванредно, поново у Војводину владају рад, ред и дисциплина, на путу смо да постигнемо све оно што смо и замислили, па сам убеђен да ће тако бити и по овом питању", закључио је Лалатовић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ramo
To Care, da se zna, valjda će neko da čuje i pogura, da ne bude Što nisi rekao!
Limanac
Topic ke blizu Borusije iz Dortmunda, Devetak pregovara sa Salzburgom. Vojvodina zeli Lazara Cirkovica, Puticanina, Leovigilda i Djordja Jovanovica, b plan su Siladji i Petkovic iz Javora i Tekijaski.
Nikad ni do boda protiv nje
Nije realno, ali da li si pozeleo da pokvaris plasman svom omiljenom timu mozda? Mislim, nikada nisi ni pokusao da je dobijes... Po tome si jedinstven.
ma da
Ne daj Bože da želiš prvo mesto u SLS...
@ma da
Pa to je obecano zvezdi vec par godina.
trnina
Nemoj Lale više prodavati narodu mu.a umesto bubrega, kad svi znamo kako bi odigrao protiv cigana.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.