Почетна / Фудбал / Супер лига

Бојан Матић: Срећан сам у Хумској

Жао ми је што нисам још једном затресао мрежу, мада је најважније да смо победили – истакао је новајлија црно-белих
ФОТО: В. Марковић

Партизан је трећу узастопну утакмицу после ремија у 162. вечитом дербију (0:0), другу у првенству, решио у своју корист.

Пред црно-белима су пали Раднички (1:0) и Вождовац (2:1) у борби за бодове и  Спартак Ждрепчева крв (4:0) у купу.

Више од сат времена Парни ваљак се мучио на крову покушавајући да пробије и психолошку баријеру, јер до окршаја са Змајевима тим Сава Милошевића није славио на гостовањима у пролећном делу сезоне.

Голови Александра Шћекића у 62. и Бојана Матића у 65. минуту усмерили су другопласирани тим Супер лиге ка победи.

Победу Партизана није угрозио ни леп погодак Милоша Стојчева док је гостујући тим практично још славио другу егзекуцију.

Матићу, зимској аквизицији црно-белих из Војводине, рецка на крову друга је у првенству од како је стигао у Хумску, трећа рачунајући и најмасовније такмичење, односно 12. ове сезоне за два клуба из елитног ранга.

Замена за повређеног Умара Садика изгледа је тек почела да показује исправност потеза руководилаца и стручног штаба Парног ваљка.

Драго ми је што сам затресао мрежу, мада немам оптерећење голова. Најдраже ми је, наравно, кад побеђујемо, још ако погоцима доприносим освајању бодова мојој срећи нема краја – први су утисци Бојана Матића после славља Партизана на Душановцу.

У улози асистента бившем асу Мачве био је Филип Стевановић. Резервиста црно-белих непуних десет минута по уласку у игру одлично је проиграо центарфора екипе из Хумске и захваљујући Матићевој реализацији пут ка првим гостујућим бодовима овог пролећа већ тада је био на видику.

Моји млађи саиграчи су сјајни момци и фудбалери. Филипу Стевановићу и Лазару Павловићу предстоје блиставе каријере, само треба да наставе да овако раде и понашају се као и до сада.

Рођени Зрењанинац имао је прилику да против Вождовчана први пут буде двоструки стрелац у дресу Парног ваљка. Матић је у трећем минуту надокнаде времена промашио шансу за 1:3.

Жао ми је што нисам био прецизан. Лопта је у том тренутку, једноставно, била бржа од мене и нажалост нисам је захватио како сам желео. Добро је ипак, што моја прокоцкана прилика није угрозила нашу победу, није ни било времена да се нешто промени после мог непрецизног ударца – закључио је Матић, задовољан и због податка да је десетим голом у првенству стигао на само погодак заостатка за голгетером тима Умаром Садиком.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko Pavlović
Hoćemo Docića u Partizanu.
sakvos
Pa naravno,a da li znaš tko je Hum?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.