Почетна / Фудбал / Супер лига

ЦЕЛА ПРИЧА У СЕДАМ МИНУТА - Партизан на крову бољи од Вождовца

Београдски црно-бели се победом задржали на другом месту српске елите
ФОТО: М. Рашић

Вождовац – Партизан 1:2 (0:0)

Београд - Стадион: кров ТЦ Стадион. Гледалаца: играно без присуства навијача. Судија: Милан Илић. Помоћници: Милан Минић и Чедомир Андрејић. Жути картони: Цветковић, Микић, Ласицкас, Стојчев (Вождовац), Марковић (Партизан). Стрелци: 0:1 Александар Шћекић у 62, 0:2 Бојан Матић у 65, 1:2 Милош Стојчев у 68. минуту.

ВОЖДОВАЦ: Илић, Цветковић, Хајдин, Јанковић, Микић, Стојчев, Живковић, Зличић, Гјоргјиевски (од 60. Стоисављевић), Ступаревић (од 76. Цветићанин), Ласицкас (од 84. Живојиновић). Тренер: Јован Дамјановић.

ПАРТИЗАН: Стојковић, Асано (од 56. Ф. Стевановић), Брежанчић, Марковић (од 72. Ивановић), Матић (од 92. Смиљанић), Остојић, С. Павловић, Л. Павловић, Шћекић, Урошевић, Здјелар. Тренер: Саво Милошевић.

 

Другопласирани Партизан је савладао Вождовац на крову ТЦ Стадион 2:1.

У првом полувремену најбољу прилику за црно-беле имао је Асано, изашао је сам пред голмана Илића, који га је надмудрио, бацио се на праву страну и одбранио.

Стојчев је, са друге стране, могао да донесе предност Змајевима са Душановца. Пробио се по левој страни, али га је Урошевић изблокирао када је пришао на неколико метара од гола Парног ваљка.

Друго полувреме боље су отворили црно-бели, после неколико прилика, уз мало среће, Шћекић је гостујућем тиму донео предност. Започео је акцију, Марковић је центрирао са десне стране, са друге стативе Матић вратио лопту главом у средину, голман Илић је избоксовао, слабо, само на главу Шћекића, који је са метар, два убацио у мрежу у 62. минуту - 0:1.

Три минута касније 0:2. Лопту је по средини на 15 метара у казненом примио Матић, окренуо се и ударцем по земљи матирао Илића.

У 69. минуту најлепши детаљ меча. Стојчев је примио лопту на двадесетак метара, повукао је улево, а онда са 17 метара дијагоналним ударцем "убио паука" у даљем углу Стојковићевог гола - 1:2.

Могао је Вождовац до краја да изједначи, ударац Ласицкаса завршио је мало изнад пречке, али и Партизан да обезбеди убедљивији тријумф, али је Матић са три, четири метра лопту послао изнад гола после убацивања са десне стране.

Семафор 26. кола Супер лиге:

Субота:

ТСЦ - Радник 2:1 (Силађи 45, Лукић 82. једанаестерац - Јовић 45+1)

Вождовац - Партизан 1:2 (Стојчев 68 - Шћекић 62, Матић 65)

Јавор - Чукарички 2:2 (Петковић 31. једанаестерац, Рогач 51 - Ндиај 44, Тедић 88)

Младост - Инђија 2:1 (Крајишник 29, Павловић 85 - Чермељ 38)

Раднички (Ниш) - Мачва 3:1 (Ђорђевић 19, Стевановић 51, Чумић 75 - Божић 22)

Спартак - Војводина 0:0

Црвена звезда - Напредак 3:0 (Фернандес 22, Гаврић 53, Иванић 88)

 

Пролетер (НС) - Рад 5:0 (Радиновић 30. једанаестерац, Миросављев 51, Бабић 53, Јоковић 66, Рушевић 90)

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Darko
Cirkus Medrano i dalje gostuje u vašem gradu! Sramota za Partizan da nema desnog beka vec godinama unazad. Danas je Urosevic igrao desnog beka a desnom nogom ne ulazi ni u kadu. Probijali su ga po toj strani i par puta nam je gol visio u vazduhu. Savo dokle više?
Mosquito
Utakmicu je pored TV ekrana pratio veliki broj navijaca iz komsiluka. Imali su napredne casove razvoja mrznje.
Mosquito @ Milka Nois...
Moj zadatak je da normalne bezbolno vakcionisem, a ostale spricam.
Milka Noisette@Ko o cemu
Na cijim si ti vestima,druskane? Trazi od mame i tate da te upisu na kurs za izvidjace,da ubuduce ne bi zalutao...
Прикажи још одговора
Webb
A penal za Vozdovac? Nista a? Zato ce u evropi to da im se vrati prvom prilikom.
Branko
A da mi sakupimo pare da odes na operaciju ociju u bratsku Rusiju mozda i progledas.
misa tumbas
ja sam mislio da je korona neka bolest.….a onda si se pojavio ti
Прикажи још одговора
smejurija
Smesno namestena utakmica a Vozdovac bez pola tima.
Lepo je to
lepo je to kad istinu pricas o tvom klubu.Nasa jedina filijala ste upravo vi.
Mulka Noisette@Mosquito
Ako ti je "smejurija" polupismen,sta onda kazes za komentar ovoga sto se potpisuje sa "Brano"? Obrazac za kolektivno samoubistvo filologa...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.