Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан довео играча из Јувентуса, Денис Стојковић у Хумској!

Журналова најава с краја јануара почетком марта добила је потврду: Денис Стојковић, офанзивни везиста рођен 3. августа 2002. и одрастао на Апенинима, тренира с Партизаном!
ФОТО: Фејсбук

Млади фудбалер Денис Стојковић, са изученим лекцијама у Јувентусу и Торину, чак и интернационалац у Челзију, ЛАСК-у и љубљанској Олимпији (поседује и српски и италијански пасош), добио је у прилику да у „Земунелу” демонстрира умеће и, према изјавама сведока, бриљира показујући огроман потенцијал!

Стојковић није непознат у српским, јуниорским оквирима: био је члан кадетских репрезентација, 2016. позиван под заставу, између осталог – за турнир у Загребу (у селекције до 14 и 15 година).

Ту и лежи корен Партизановог интересовања: у ФС Србије тад су радили Саво Милошевић, директор и Милан Ђуричић, координатор.

Саиграч међу Орлићима, интересантно, био му је Филип Стевановић: још у Турској позитивно се изразивши о вршњаковим квалитетима.

Дениса „бије глас” да је добар техничар, јесенас је био у Авелину, међутим, због папиролошких проблема није могао да игра и утакмице.

У Хумској, према последњим информацијама, имају још један разлог за задовољство – за бисера не би требало да плате тренинг компензацију.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

los penzos 47
Dobra mu je frizura(alijas Đura)he-he...
Dule "Grobar"
Podseca malo na Ronalda (Kristijana) - ima slicnu mindjusu u levom uvetu.
v1ad
Taj ne da nije video dres Juventusa osim u prodavnici.
v1ad
Mislis Midtjiland u 1/8 Lige Sampiona za omladince? Bas je neuspeh. Nego, sta se radi u najboljoj fudbalskoj skoli u Evropi?
@vlad
Videli smo vase omladince, ismevaju vam se u vasoj rupcagi sa cak 3-0 klinci iz nekog tamo kluba kome ne znamo ni ime da napisemo, ma smesni ste.
steva
Malo mi je cudno da takav talenat,kako pise,toliko luta i na kraju zavrsi u Partizanu.Ipak,sva sreca decku.
@steva
Pa mnogi su se "lansirali" upravo iz Partizana! A neko to verovatno prati...
Matori
Decko ce dobiti sansu da se pokaze ali me vise brine sto Filip Stevanovic ,Lazar Pavlovic ,Lutovac ,Lakcevic ...stagniraju ,nema tu vatre ,zelje ,borbenosti ....nesto tu ne stima .
Pigeon
Stevanovic napreduje, pazi nema ni 18, L.Pavlovic ima nesrecu da je tu najbolji igrac lige Suma, ali kod njega brine da ne odigra dobro kada dobije sansu, tek u naznakama, od Lutovca hocemo da napravimo beka, Lakcevic...Pa, sve bocni igraci, uz Markovica i Asana treba da se izboris, a to nije nimalo lako. Mozda bi recimo, mogli na neke ozbiljne pozajmice, ali na kratko vreme...
dada
dada imate ficu a sada ste dobili i peglicu

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.