Почетна / Фудбал / Супер лига

Мркела о останку Бена у Звезди: Постоји обострана жеља

Мохамед Ел Фарду Бен блиста овог пролећа и ређа голове, руководство Црвене звезде жели да офанзивац остане у клубу још барем две сезоне, али потписа новог уговора још нема
ФОТО: В. Марковић

У управи шампиона Србије постоји оптимизам за позитиван епилог, што би требало да се рефлектује наставком сарадње са репрезентативцем Комора до јуна 2022. године.

Не желе на Маракани да договоре о цифрама, али јасно је да играч нема намеру да потпише уговор без зараде од 700.000 евра по сезони, наравно уз одређене бонусе за трофеје и голове.

Без обзира што се то не уклапа у клупски буџет, чини се да ће руководство да попусти после Беновог преузимања лидерске улоге у екипи и голова.

Нема новитета у односу на оно што сам рекао и пред крај припрема у Анталији. Са Беном се разговара, има понуду новог уговора на столу. Постоји обострана жеља да дође до потписа и надам се да ћемо брзо да решимо у позитивном смеру – истакао је Митар Мркела, спортски директор Црвене звезде.

Тренутно је Бен најбољи у екипи?

Бен има стабилну форму, скоро је без осцилација. И у Европи и у првенству дао је велики допринос Звездиним резултатима, велики је професионалац и драго нам је да га имамо у тиму.

Утисак је да Бен нема намеру да попусти око финансијских захтева и да ће потез морати да повуче клуб?

Не бих сада да причам о детаљима. Надам се да ће све брзо да се реши...

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sloba,5
Da je ovaj uspešni menadžment Zvezde, poznat po uspešnim dovođenjima sjajnih stranaca, vrednosti cirkuskih klovnova, dao kredit svojim mladim igračima Stanojevu i Pantoviću, kao što je dao kredit sporom Benu, dodavaču lopti najbližim saigračima na terenu, čoveku koji ulazi u 34. godinu života i koji apsolutno nigde ne može otići, danas bi oni bili na pragu reprezentacije Srbije! Ali ovi veleumovi iz Zvezde forsiraju limitiranog Bena, koji je prošle godine u grupnoj fazi LŠ, dokazao da je savremeni evropski fudbal za njega nedostižan! Da li je neko primetio Bena protiv Partizana?! Naravno, ne! On je noćna mora za Mačvu, Inđiju, Rad!
Udbaš
Obavezno da ga platite,obavezno, vrlo je opasan za Mačvu, to nam je vrlo značajno. Osim toga i u sklanjalicama se odlično snalazi, vrlo je opasan. Podbacio je protiv Parzizana, ali ne mari što njih nikako nemožemo da pobrdimo, ni uz pomoć sudija, jer titile se osvajaju protiv male Mačve i na ovim sklanjalicama ovh malih klubova !!! Doduše i u evropi ništa nije pokazao, a ni to nije bizno ionako će nam svi nabiti dvadeset pet komada!!! Znači pod obavezno ugovor, a i mladunac je ima samo 30 g. ,posle ćemo uzeti 6-7 mil.evra, milina božija!
Rambo
Sportski direktor Zvdezde, iza kojeg stoje impozantni rezultati u selektiranju falš stranaca, izjavio je za 33-godišnjeg “kapitalca” Bena: “И у Европи и у првенству дао је велики допринос”! Ovo je nebuloza, sportski direktor Zvezde želi da navijače Zvezde na vulgaran način načini budalama, jer Ben je prošle godine u grupnoj fazi odigrao svih 6 utakmica ili 540 minuta, uz učinak “nula” (“0”). U svih 6 utakmica, Ben je sa uspehom uspeo da izvede samo tri (3) auta i uspeo je da dokaže bolnu istinu, da nije brz, da nije borben, da nema duel igru, da mu je skok igra na nivou punjene paprike i što je najtragičnije ovaj limitirani “kapitalac” nikada nije predriblovao direktnog protivnika, nego uvek dodaje loptu najbližem saigraču! Evropa nije isto što i Mačva!
Pedja
Ja bih ga pustio da ide. Jeste da sad daje golove, ali i dosta promasuje. Energija nije ista ko kad je dosao, a i sve je stariji. Kad se jos malo Nikolic uigra i da igra Garsija koji je brzi od Bena, bice golova i golova. Poenta je da se igra ubrza, a za to trebaju brzi i mladji igraci.
los penzos 47
Kratko i jasno,dame i gospođe,El Fardo Ben!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.