Почетна / Фудбал / Супер лига

Калуђеровић: Тешко може да се опише утакмица са ТСЦ-ом

Грађевинари су трећи пут поражени у пролећном делу шампионата. Рад је изгубио од хита првенства ТСЦ-а упркос предности играча више од 27. минута, кад је судија Данило Грујић показао други жути картон Горану Антонићу
ФОТО: В. Марковић

Тим са Бањице је водио већ од четвртог минута после прецизног изведеног пенала Андрије Калуђеровића. Екипа Марка Мићовића је необјашњиво пала, после четврт часа игре, Бачкотополчани су за два минута стигли до преокрета.

Рад је могао да изједначи уочи одласка на одмор да је најбољи стрелац Супер лиге Србије, Андрија Калуђеровић погодио други пут са беле тачке... Коначан пад уследио је после реализације гостију у последњем минуту  надокнаде времена – 1:3.

Наставак сусрета био је показна вежба како не би требало да игра тим у ситуацији кад има играча вишка у пољу. Голови Буснића и Калуђеровића пре крају сусрета само су замаскирали јаловост у игри бројчано надмоћнијег домаћина.

Тешко може да се опише утакмица са ТСЦ-ом. Никад нисам имао прилику да будем у екипи са играчем више код куће и да губимо 1:4. Такође, никад ми се није десило у каријери да са центра у наредном нападу примимо гол за 1:2. Важимо за искусну екипу. Као домаћини смо две утакмице водили, а на крају освојили смо само бод од могућих шест... Све је то још теже ако имамо у виду у каквој се тешкој бодовној ситуацији налазимо. Једноставно, није допустиво – критичан је двоструки стрелац Андрија Калуђеровић.

Екипа са Бањице имала је више шанси у првом полувемену.

Играли смо баш добро после 1:0. Отварало нам се доста продора, поготово преко Касалице, сјајну шансу пропустио је Трифуновић. После два примљена гола били смо шокирани, али и тад смо имали прилике... На крају, остали смо дужни навијачима. Нисмо смели да дозволимо да изгубимо са три постигнута гола и играчем више. Сад ћемо морати у наставку да вратимо изгубљено, надам се већ у наредном колу са Пролетером у Новом Саду.

Рад може и мора даље.

Не смемо да погнемо главе. Био би то знак предаје. То није одлика нашег клуба и мојих саиграча. Не могу ипак, да се отмем утиску да смо постигли три гола, а нисмо освојили ни бод. Све је то фрустрирајуће.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Ko trenira Rad dobro su prosli(neki pomocnik slabog kluba)
Samo Rad
Rad koji je predzadnji, angazuje pomocnog trenera, zadnjeg kluba na tabeli, kao glavnog. Logican potez 101% Ove godine nam nema spasa, mada ko zna za sta je to dobro.
007
Predji kaludjere u svoj rodni grad i igraj u Bačkoj jer Siladji ide preko uskoro a i Lukić najbolji duo napadača u ligi
Goran
Kome treba igrac od 35 godina, mozda Radu da proba da se vrati iduce godine u najvisi rang. Videcete na leto da ce igraci sami da se nude klubu iz Backe Topole, rade posteno, gledaju u buducnost, placaju kako su dogovorili, svaki igrac daje 110% svojih mogucnosti a to je tako samo ako si zadovoljan ako te klub ispostuje i da ti maksimalno uslove za rad i napredak. Imace najnoviji i najsavremeniji stadion u Srbiji imaju izvanredan trening centar, znaci svi uslovi su tu a sa uslovima dolaze i mladi kvalitetni igraci.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.