Почетна / Фудбал / Супер лига

Милошевић: Показали смо карактер, задовољан сам

Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да је задовољан игром свог тима у победи над Радничким у српском првенству
ФОТО: М. Спасојевић

Данас смо мало више играли. Имали смо озбиљног ривала, није било лако, али смо имали више од игре. Мислим да смо више заслужили победу, имали смо више шанси и удараца на гол. Прилично сам задовољан са карактером екипе током свих 90 минута утакмице с обзиром на то да је утакмица била јако тешка, психички и физички. Остали смо стрпљиви и мирни и успели да на крају освојимо сва три бода – рекао је Милошевић за Арену после утакмице.

Партизан је у Београду победио Раднички из Ниша са 1:0, у 25. колу Супер лиге Србије.

Пореметиле су нас две принудне изјаве, прво Натхо па Садик, а пре утакмице смо остали и без Суме. Остали смо без играча који могу да направе разлику један на један. Због тога нисмо играли у оној мери у којој можемо – казао је Милошевић.

Он није могао да каже колико су озбиљне повреде Бибарса Натха и Умара Садика, који су пре краја утакмице изашли из игре.

Тренер Радничког Радослав Батак је рекао да је задовољан игром, али не и резултатом.

Генерално сам задовољан игром, али нисам задовољан резултатом. Момци су пружили свој максимум у овом тренутку. Напредујемо из дана у дан, то смо показали у данашњој утакмици. Кратко и јасно, чека нас утакмица са Мачвом коју морамо да добијемо – рекао је Батак.

Коментари34
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Муња
Шта радите оид Партизана, крв вам .....!
Rio Bravo
Ovaj Partizan je izgubio i fizionomiju i identitet,odkad ga vode ovi i ovakvi u upravi,nazovi “strucnjaci” na klupi,istroseni igraci...gledam Asana,pa ono je zalosno,svaki sut jedva dobaci do gola,a sve vreme je iskezen,ako nema razlog za smeh,a ne vidim da ima,onda zna se sta je u pitanju.Milosevic je slika i prilika coveka koji niti ima znanja,niti bilo sta drugo da vodi ni klub srpskologaskog ranga,bez da vredjam te klubove i taj rang takmicenja.Potpuni diletant,zalutao u trenersku profesiju.
Rio Bravo
Tesko da Asanu ima pomoci...a Cela Miletic je dr.
Milka Noisette
Asano bi trebalo da ostaje posle treninga i vezba centarsuteve pod trenerskom dirigentskom palicom Cele Miletica. Vide li ti pred kraj onaj Celin centarsut?
Tima
Treba dati sansu nekome mladom talentovanom igracu na krilu umesto Asana. Japanac zatvara svoju stranu,pomaze defanzivno ali sa loptom je vrlo neubedljiv. Nema dribling,a nemamo ni centarsut da bar gadja Sadika...Jalov. Bezopasan. Smanjiti mu minute...
@Tima
Da su svi sinoc bili na terenu kao Asano pobeda Partizana nikad nebi dosla u pitanju, ovako da ne bese onaj glupi start djonom nad Urosevicem kuj zna sta bi bilo, on se naso svuda po celom terenu gde je skripalo !!!
moma52
Posle šest decenija praćenja svih sekcija SD Partizan,velikih pobeda i bolnih poraza,sinoć mi se prvi put dogodilo da nisam imao nerava da gledam drugo poluvreme.Kiša,sneg ,vetar,sunce nisu bili prepreka da ostanem na JNA,da dostojanstveno ispratim 1:6 Hajduka,tešku sezonu kada smo se borili za opstanak,ali mi smo tada igrali fudbal i karakter je bilo nešto, bez čega se nije moglo igrati u Partizanu,ako je na to mislio Savo. Neka mi Savo sa srpskog na jasno prevede šta je to karakter? Ja ga u prvom poluvremenu nisam prepoznao,kao i na par utakmica ranije. Karakter nije promanljiva kategorija,čas ga imam čas ga nemam,to je konstanta i on se kod selekcije igrača procenjuje.Voleo bih da mi naš šef struke da odgovor na pitanje ,kada će FK stići KK po broju prisutnih na utakmicama.Da li se i karakter navijača promenio,pa cene kada neko pokazuje znanje,požrtvovanost(bez znanja ona nije velika vajda),a odnos broja navijača je 1:5 u korist košarkaške sekcije. Isto pitanje za VVV.
Krokodilko
@Milka: Imao si skoro interesantan komentar oko kompleksa i odnosa prema klubu sa druge strane brda, pa bi bilo dobro da ga malo elaboriras, jer nije sve tako jednostavno. Poz.
Milka Noisette
E sada si Panticu sipao so na zivu ranu! Vidis da ga boli glava od rezultata KK Partizan,sve jedva ceka neki kiks pa da navali,a kiksa nema. Jos kada si spomenuo i odnos publike...Oteraces ga u Sacramento,covece!
Rašo
Za velike pare koje primaš,možeš da pričaš šta hoćeš ali ovo ne liči ni na šta...Karakter koji su pokazali je karakter ekipe koja godinu dana nije videla evro.Nadam se da nije tako.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.