Почетна / Фудбал / Супер лига

Жембери после ремија са Партизаном: Бод изборен са готово резервним саставом, о пеналу не бих ширио причу

Показали смо да ТСЦ има снаге за борбу са најбољима - каже кључни човек надфудбалског пројекта у Бачкој Тополи
ФОТО: М. Рашић

Дипломатском мирноћом и сталоженим гласом, сат после бурног дуела у Сенти, председник ТСЦ-а, Јанош Жембери, прокоментарисао је (не)планиран реми са Партизаном:

– Бод, изборен са готово резервним саставом, носи огромну тежину у себи. Недостајала су нам петорица фудбалера у последњој линији, упражњено место морао је чак да попуњава један од нападача. После свега, не могу да се отмем утиску – заслужили смо победу!

Кључни човек надфудбалског пројекта у Бачкој Тополи, својевремено члан управе црно-белих, није хтео да полемише око неспорног пенала у режији арбитра Лазара Лукића.

– Нека тај детаљ остане у домену процене судија. Не бих ширио причу... Често нам се дешавају овакви случајеви, да губимо бодове у последњим минутима. Утакмица је завршена кад судија свира крај. Жао ми је што добру игру нисмо крунисали победом, међутим, и овако је добро. Показали смо да ТСЦ има снаге за борбу са најбољима.

О Европи се све гласније прича у бачкој равници.

– Није то био наш приоритет, али... Победа над Партизаном винула би нас и на то четврто место. Хтели, или не, европска виза сад је у нашим плановима. Учинићемо све да испишемо још један историјски искорак на лето. Европски планови су реалност, ако успемо биће сјајно, у супротном честитаћемо бољем – маниром џентлмена поручио је Жембери.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srbijanac
Bravo za predsednika TSC pokazao je kako treba da se ponasaju veciti rivali..Bio penal i idu dalje ne stvaraju tenzije trude se da pobede pa cak i sudije ako mogu a ima ko da misli o tome zasto je sudija pogresio i da resi taj momenat...
Rio Bravo
Relativno dobro znam sastave odnosno bitne igrace pa i tsc-a...neka g-din nabroji tih 5 “standardnih” igraca u odbrani...rezervni tim a Lukic na golu,Siladji,Lukic u napadu,Tumbasevic i da ne nabrajam.OK Partizan se obrukao,tsc-u izmakla pobeda,aki sad neki “tvorac” tsc- filozofira...a zna im se i pravi tvorac,ali njihova stvar...ne treba mu ovakav komentar,zna dobro kako je usao u Prvu ligu pre dve godine po direktivi,a ne po plasmanu.
Dragan
Izuzetno korektno izjava g. Zemberija, fudbal je takav bilo je gresaka protiv TSC-a ove sezone, penal u Surdulica, gol iz ofsajda za Javor u Ivanjici itd. Bilo je sigurno i diskutabilnih odluka sudija u korist TSC-a ali to je ipak fudbal. Zemberi je kritikovao svoje igrace i strucni stab za penal protiv Partizana sto nisu bili koncentrisani jos 5-6 minuta, takodje za jos gomilu izgubljenih bodova protiv Vojvodine u nadoknadi u 96-om minutu, protiv Spartaka, protiv Vozdovca... Da su igraci i strucni stab bolje priveli kraju 4-5 utakmica imali bi vise bodova od Vojvodine.
gropn III
svi timovi najlakše zapnu protiv Partizana, može da im se posreći, nema vodjstva Partizana (kod zvezdane redovan slučaj) do 20 min. Partizan igra otvoreniji fudbal, i trebaju mu veći broj prilika za postizanje gola! Interesantno je kako samo bivši igrači Partizana, npr Sabo, Tešović, olako daju izjave na štetu Partizana što je dozvoljeno, ali nije lepo, a pomalo je dupljački
Mario
Svi komentarisete ne regularnosti, a niko da pohvali gospodsku izjavu ovog coveka i sve sto je uradio za taj TSC, svaka cast.
Sz
Svaka cast tsc!!!
Madjionicar
Svaka cast na izjavi! Postovanje.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.