Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан се из пенала у 91. минуту спасао пораза

Партизан је други на табели српског првенства са 48 бодова, 10 мање уз утакмицу више од водеће Црвене звезде. ТСЦ има 38 и пети је
ФОТО: partizan.rs

TСЦ – Партизан 1:1 (0:0)

Сента - Стадион: Градски у Сенти. Гледалаца: 3.000. Судија: Лазар Лукић. Помоћници: Драган Богићевић и Бојан Бановић. Жути картони: Силађи, Милићевић, Лукић, Aрсенијевић (ТСЦ), Остојић, Здјелар, С. Павловић, Матић (Партизан). Стрелци: 1:0 Силађи у 69, 1:1 Натхо у 90+1. минуту.

ТСЦ: Филиповић, Антонић, Арсенијевић, Бабић, Дуроњић (од 67. Ђурић), Лукић (од 87. Галић), Милићевић, Силађи (од 75. Шинковић), Тумбасевић, Варга, Зец. Тренер: Золтан Сабо.

ПАРТИЗАН: Стојковић, Милетић, Урошевић, С. Павловић, Остојић, Натхо, Тошић, Здјелар, Ф. Стевановић (од 79. Лакчевић), Сума, Садик (од 73. Матић). Тренер: Саво Милошевић.

 

Фудбалери Партизана играли су нерешено 1:1 на гостовању са ТСЦ-ом, у 22. колу Супер лиге Србије.

Партизан је до бода дошао голом Бибраса Натха из пенала у надокнади времена, након што је судија Лукић видео неки фаул над неким од играча Партизана после корнера у 89. минуту.

ТСЦ је претходно водио у Сенти од 69. минута голом Владимира Силађија, који је лопту спустио главом, па је последио из друге до саиграча, а трећа је била срећа, одбијену лопту од стране голмана Стојковића послао је у мрежу за 1:0.

Семафор 22. кола Супер лиге Србије:

Петак:

Вождовац – Спартак 2:3 (Николић 28. једанаестерац, 33. једанаестерац - Јоцић 73, Николић 76, Туфегџић 78)

Јавор – Младост 1:2 (Павишић 59 - Радивојевић 30. једанаестерац, Бојовић 88)

Субота:

ТСЦ – Партизан 1:1 (Силађи 69 - Натхо 90+1. једанаестерац)

Пролетер (НС) – Инђија 1:0 (Радиновић 55. једанаестерац)

Рад – Напредак 2:0 (Калуђеровић 15, 38)

Раднички (Ниш) – Чукарички 2:0 (ЧУмић 63, 86)

Радник – Мачва 2:2 (Макарић 59, Даноски 67 - Адамовић 80, Марковић 87)

Црвена звезда – Војводина 2:0 (Бен 18, Гобељић 66)

Коментари88
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Гробар
Судије нас гурају у кошарци, фудбалу...Шта је ово с нашим Партизаном?
Franjina sirocad
partizan u 1.minutu sudija spasao poraza.
Franjini sinovi; Robi,Goran i Tomica
Kaj sam ti rekel decki da Indjija mora pasti kaznenim udarcima pa makar naseg nogometasa i na Terazijama samo mrko poglerdali.Sudac je tukaj da stovuje nasu momcad.
Marko
FS Partizan nije uspio mozda sledece bude pravi FS SRBIJE bilo bi vreme da sazive i ostali 14 klubova...
Lala
Ljudi pamali klub igra fudbal sto bi rekao njihov strucnjak SAVO druge dimenzije,Evropski a obicni igraci TSC-a to nisu shvatili pa ih razbucali.Sreca njihova u evropski penal pa ukradose bod.
Rambo
Cekamo Zeksa i Partizanov vesnik, pa da saznamo da li je bilo jos kojeg penala za Penaltizan! Bruka i sramota!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.