Почетна / Фудбал / Супер лига

Терзић: После Петровића, Гаврића и Николића, стижу Ераковић, Бабић...

Звездан Терзић одликован је у Бањалуци Златном плакетом ФС Републике Српске, а том приликом је дао и интервју у којем је говорио о плановима клуба са Маракане
ФОТО: И.Веселинов

Генерални директор Црвене звезде у разговору за ЕЛТА телевизију између

- Са Дeјаном Станковићeм смо добили што смо очeкивали, нову eнeргију и страст. То што јe проживео у Сeрији А на успeшан начин покушава да прeточи код нас у Звeзди. Рано јe да навијачи процeњују врeдност новог тима и игрe, али оно што сам сe увeрио током припрeма је да су играчи нeвeроватно брзо прихватили захтeвe – истакао јe Тeрзић.

На констатацију да је Црвена звезда „напунила магацин” великим бројем класних младих играча, попут Гаврића, Николића и Петровића, генерални директор црвено-белих се надовезао:

- Црвена звезда много улаже у омладинску школу. Између 3,5 и четири милиона евра нас кошта годишње омладинска школа. Треба имати у виду да смо узели Графичар, јер је први тим Звезде подигао захтеве, није реално очекивати да играчи из школе директно дођу у први тим који сваке године има аспирације да игра Лигу шампиона. Зато смо као међустаницу убацили Графичар да би играчи очврсли играјући сениорски фудбал. Мислим да је то револуционарни потез у развоју клуба и да ћемо дугорочно имати много бенефита. То се сад већ види по Гаврићу и Николићу. Имамо и Његоша Петровића, а тек долазе Ераковић, Крстовић, Бабић из 2002. годишта. Много талентованих играча са којима се пажљиво ради.

Цео интервју можете погледати на Јутјуб каналу ЕЛТА телевизије.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pepe zvezdas iz New Yorka ..
Pustite vi Gos Terzicja da Radi svoi posao ,nije Zvezda stigla gde je stigla zbog vas Pametnjaka nego zbog rada koji rade Gos Terzic, Gjiaic i Ostali Zvezdini Funkcioneri a vama ne Valja ,Drzite vi vase a nek Zvezda Nastavlja kao i do Sada ..
Željko Pavlović
Koliki je zvezdin dug sad?
Željko Pavlović
Molim?
RRR
Oces ti ga vrnes
Moze iz omladinskog pogona u prvi tim
Po kojoj logici jedan igrac iz nase skole ne moze u prvi tim direktno iz omladinskog pogona. Koliko ja znam igraci kao sto su bili braca Djurovski, Pizon Petrovic, Srboljub Stamenkovic, Dejan Stankovic i ostali nisu isli na kaljenje u druge klubove. Nemoj sad Terzicu da nam pricas bajke.
moze, moze
kalaba, lazar pavlovic, sveta markovic, bleki....
za ostale ne znam
ali Dekija ste maznuli Teleoptiku...
Jovan
Ovaj ulickani ne propusta da uz zito gura kukolj...Krstovic je anti talenat..a nije prosao skolu.Rajov "takenat"Mng sema .I nepristojno je upariti ga uz ostale koji su pobrojani...Ima Burmaz na toj poziciji..istinski rezultat skole i decko koji je talenat..Zaboravio je Katica..a ima i Radulovic...koji je takodje vrstan..na svojoj poziciji..Recju...8-9 omladinaca koji su svaki pojedinacno...tri koplja pre Zandara..Kanjasa,Garsije.Tomanea,Ebisilia..Ivanica...i redom balvana ma koje su bacili 20 miliona €..Dakle mogli su 5 godina rad skole..(gde su od petlica sve generacije pa ukljuciv Graficar..)..da finansiraju..i jos 20 igraca da stvore vise klase za prvi tim..
RRR
Krstovic je solidan igrac
savke
Kako krene odma o parama :D druze pa sta se pravdas odma :D

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.