Почетна / Фудбал / Супер лига

ДОГОВОР ПАРТИЗАНА И РОМЕ: Вучици и 10 процената од продаје Садика!

Иначе, црно-бели су захваљујући Ивици Павловићу, познатом по уносним трансферима и изузетно цењеном у Италији, избоксовали још нешто: Роми ће новац од трансфера Африканца да исплаћују у ратама, такође, у три наредне године (сваког августа)
ФОТО: ФК Партизан

Партизаново руководство дефинисало је с Ромом све детаље везане за уговор(е) Умара Садика, на састанку у Италији којем је, поред Милоша Вазуре (генерални директор) и Ивице Илиева (бивши спортски директор), присуствовао и играчев агент Ивица Павловић.

Прва тачка: Парни ваљак, уколико жели, мора да откупи одличног Нигеријца закључно са 5. јуном, цена – 1.750.000 евра.

Друга тачка: ако освајач Купа Србије по завршетку сезоне прода вођу навале: Роми ће поред 1.750.000 евра припасти и 10 процената од преосталог износа (кад се поменута сума одбије) целокупног трансфера.

У међувремену, из Хумске тврде да су утаначили још један договор – са Умаром Садиком: по истеку позајмице из Роме (30. јуна) биће Партизанов три године!

Иначе, црно-бели су захваљујући Ивици Павловићу, познатом по уносним трансферима и изузетно цењеном у Италији, избоксовали још нешто: Роми ће новац од трансфера Африканца да исплаћују у ратама, такође, у три наредне године (сваког августа).

Коментари36
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rix
Mora Partizan, kako zna i ume, da pokusa, da se ugovorom ili na bilo koji nacin drugacije zastiti od situacije da na leto Inter proda Sadika za 7-8M uz predvidjeni trosak Partizanu od 1,7M plus advokati 1M.
moma52
Da kradu,kradu.Imaju fine celofane za to. Ja ne znam,pa neka mi neko objasni da li ,kada je igrač na pozajmici,nakon isteka iste ,ukoliko želi klub, koji ga je pozajmio, da ga vrati ,važi pravo preče kupovine ili samo ako hoće da ga proda,onda prioritet i pravo preče kupovine ima klub u kojem je pozajmljen.Možda sam ovo sve konfuzno napisao,ali nadam se da će mi neko odgovoriti.
Pigeon
Ma ovo je vise nego ocigledna mutljavina. Nisam pravnik i moram da se ogradim, ali gde u svetu postoji praksa da pored "prava prece kupovive" (koje je samo po sebi vec ovom recenicom jasno) ti dajes jos i 10% (za sta je sam vezara rekao da klubovi vrlo nerado na to pristaju, videti intervju kod Z.Pantica), sto prakticno znaci da imas pravo prvi da ga kupis, ali po nekim novim uslovima, a uslovi su mogli biti i recimo, sto da ne, 5 milina evra!? Al' eto, mi smo junacki "izboksovali" da damo samo tih 10%. Jasno kao dan, da su se mnogi tu umesali i skupljaju kajmak, tako da po meni, tu vise nema sta da se prica, niti neko da vise "objasnjava", a sto ce da usledi. Ja bih voleo da se ovde javi neki advokat kome je ovo struka, pa da svima nama laicima objasni, sta znaci "pravi prece kupovine".
Karlo Veliki
Nije me iznenadila Uprava Partizana, jer je pratim vise od pola veka, ali veliki broj navijaca jeste. Toliko je cinjenica koje ukazuju na leglo kriminala u Upravi kluba i da to prolazi bez reakcije, a onda sok. Prilika da se klub finansijski stabilizuje a i igracki i krene na Evropu se topi.. Neko je ispod zita dobio ?????? evra, a klub deset puta manje, ali je iznos od transfera veliki i obezbedjuje mir u Humskoj 1, a Vucelicu i kompaniji tompuse, viski, pilotske naocare, i bahatost.. Kad sutra utrose to dici ce tihu galamu kako drzava njima manje daje, a isti taj Vucelic isao je kod Vucica da bi dobio podrsku za mesto predsednika FK Partizan pre 4. god.
LesaPFC
Prodajte ga odmah pa ne moramo da placamo 10% :)
Гробар54
Чим се ту мота Илијев,који је дао оставку и отишао,ту ми нешто смрди!Вазура,није способан фудбалски радник,као ни Вучелић!Садик ће бити све бољи и бољи и треба га што дуже задржати,јер ће се исплатити Партизану!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.