Почетна / Фудбал / Супер лига

Рома не може без Партизана да прода Садика

Из извора блиских фудбалеру сазнајемо да би могао да буде интересантан и Наполију, међутим...
ФОТО: Н. Неговановић

Партизан не може од Роме да откупи Умара Садика за 1.600.000 евра, колико је летос договорено приликом склапања једногодишње позајмице, пре 10. јуна!

A, евентуална продаја Садика у зимском прелазном року мора да укључи све три стране: заинтересовани, власнички и клуб у којем је играч на позајмици.

Дакле, уколико се сад неко обрати Римљанима с намером да ангажује Африканца, мораће да сачека и миг из Београда. Или, ако на адресу Хумска 1 стигне баснословна сума за вођу навале, освајач Купа Србије морао би прво да дефинише услове продаје с Вучицом.

Стога, генерални директор Милош Вазура (у друштву Ивице Илиева) већ је отпутовао на Апенине (наводно, тамо су и познати менаџери: Фали Рамадани и Ивица Павловић), намеран да види шта и како с Ромом у „случају Садик”.

Дотле, из извора блиских фудбалеру сазнајемо да би могао да буде интересантан и Наполију, међутим... Једно је, пак, сигурно: центарфора занима искључиво европски фудбал и не би ишао на Блиски исток (спекулише се о понуди из Катара) без обзира што би и Партизан и он зарадили милионе!

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Partizanovi predstavnici(Vazura i Iliev) nemaju kvalitet, a jos manje kapacitet za sklapanje Ugovora u korist kluba. Vazura je bio studentski blagajnik, a Iliev koliko znam bez, ili sa zvrsenom srednjom skolom. U FKP se radi po principima iz doba samoupravljanja, i Zeceviceve nekontrolisane prakse. To sto ponekad iz kasa izadju neotkriveni Ugovori dokaz je da bi rukovodioci kluba i sef racunovodstva morali urgentno u CZ, dok se ne otkopaju sve zute radnje. I sada, kad legnu pare od Pavlovica, pojavice se neotkrivene isplate, a ustvari su fiktivni racuni koji se promptno isplacuju u klubu koji ne kontrolise drzava. Zasto?, pitajte Branka Ruzica. Da ne bude zabune. U komsiluku racun AMSS, na cijem celu je bio Butulija, dugi niz godina sluzio za finansiranje rukometne kluba komsinice.
zenga
ako bude skup I na ljeto roma ne mora prodat ga partizanu jer on je na pozamici sto znaci samo ako ga roma nece partisan ga moze kupit na ljeto za million sesto a ovo sto vicu potpiso na tri godine to je mazanje ociju navijacima.jer ne mozes ti potpisat ugovor s nekim koga nisi ni kupio em je na pozajmici
Madjionicar
Ovo kao vec nismo znali prije pola godine? Kako je ovo uopste vijest?
Karlo Veliki
Ugovori se Aneksom kao od sale mnenjaju. Dovoljno je da Ugovorne strane nadju zajednicki interes. Upravu Partizana ne napadam iz obesti vec iz saznanja da su oni namenski u klubu, i sa blagoslovom onih koji su vec patosirali vaterpolo klub i rasformirali atletski klub "Partizan 1945". To sto ponavljam evidento sumnjive radnje na relaciji Uprava FKP-privatni klubovi, je pokusaj da povrsno misleci navijaci shvate da daju podrsku ljudima niskog morala i nezainteresovanih za napredak kluba... Da podsetim, Djuric koga sam nemilosrdno napadao, otisao je bez dokaza gde je nestalo 5 miliona evra od transfera Stefana Savica, Zasto se isto ne bi dogodilo i sa VVV?
vagrant
Sta li su potpisali ovi iz uprave kada navodno Sadika mozemo kupiti tek posle 10 juna? Koliko znam, pravo prece kupovine vazi u toku pozajmice a posle 10 juna Sadik je Romin igrac, jer je istekla pozajmica a mi ga nismo otkupili. Ovde se radi o teskoj mutljavini u koju su za sada ukljuceni Vazura, "koordinator", debeli pravnik i naravno menadzeri.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.