Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизану поново интересантан Матић, долази као замена Садику?

Матић, по свему судећи ипак није једино решење за „оплемењивање” напада: у озбиљном фокусу црно-белих
ФОТО: Н. Неговановић

У Партизану, инспирисани чињеницом да имају на располагању само једног нападача и да се све гласније прича да би и тај „уникатни” Умар Садик у случају понуде која се не „одбија” по откупу уговора од Роме (1.600.000 евра) могао у иностранство (арапски свет), одлучили су да интензивирају потрагу за још једним центарфором.

Сазнајемо: Парном ваљку је поново интересантан Бојан Матић, вођа навале Војводине, зачкољица, везан је уговором за Новосађане до краја јуна 2021.

Рођени Зрењанинац јесенас је за Лале у првенству постигао девет голова и уписао две асистенције.

Претходно, Партизанову пажњу завредео је играјући још за Мачву, у међувремену, опробао се и у Сеулу.

Матић, по свему судећи, није једино решење за „оплемењивање” напада: у озбиљном фокусу црно-белих, још од децембра (заједно са имењаком Кувељићем), налази се Јаворова „деветка” Никола Петковић, такође, по укусу Сава Милошевића и стручног штаба.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Neee.
Madjionicar
Ovo neka z...? A neki dan rekose, necemo dovoditi nikoga ko stvarno nece biti pojacanje. Naravno, niko im ni tad nije nista povjerovao – mislim, ovjektivno kako ces kad na par dana prije toga likovi produzuju ugovor sa Smiljanicem koji je u zadnje 2 godine odigrao 2 utakmice – ali opet, kako ih nije sramota da stalno pricaju ovakve nekakve gluposti i sami sebe bukvalno demantuju na dnevnoj bazi, a sto je najzalosnije, nicim izazvani. Tek to mi nikako ne ide u glavu. Umjesto da samo sute, pa ko vidi ko su i sta su, vidi, a ko ne vidi, ne vidi. Ne kontam. Valjda misle da su navijaci toliko glupi ili sta?
bosko drljic
hoće biti plata za avgust skoro?
Bane
LJudi uozbiljite se,pa taj Petkovic je prosao sve nase lige i bio najbolji strelac.Najbolji je i sada u super ligi a igra u Javoru.Ima 23 godine i ako dodje u Partizan momak ce ubedljivo biti najbolji strelac lige ako bude igrao.Nemojte ga dovoditi ako mu ne mislite dati priliku da pokaze svoje kvalitete.Momak je ubedljivo najbolji u super ligi kada je u pitanju protivnicki sesnaesterac,nema mu premca.Uvek je tamo gde je lopta.Ima karakter i sigurno ce uspeti jer za njega druga varijanta ne postoji.
Ljubitelj
6 miliona evra cena za Partizan. Puni su para, uvaljali Pavlovica, red je da ih oderemo. Posteno.
kratko secanje
Nismo zaboravili kako ste nam prodavali Ivanica i kako ste se tada ponasali, mogao je i u javor, samo ne u Partizan! Evo ga sada, bas je napravio karijeru. Vi ste filijala kancera srpskog fdbala i ovo vas samo probamo, tog smo igraca mogli da dovedemo onda kada ste ga vi uzimali i nikada ne bi zaigrao za vas.
Mido
Za 6 milona necete moci da prodate citav tim sa Lalatovicem.Jedini klub koji moze da zaradi milione je Partizan jer stranci znaju ko namesta rezultate. igde se igra najbolji fudbal u Srbiji.Zvezdine krseve nece niko iako su bili u LS.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.