Почетна / Фудбал / Супер лига

Милетић остаје у Партизану, црно-бели не траже десног бека

Генерални директор Милош Вазура је открио да је Партизан престао да тражи појачање на позицији десног бека?
ФОТО: И. Веселинов

- Тачно, не тражимо десног бека. Ситуација је таква да Немања Милетић остаје 99 одсто.

Иначе, сам Милошевић је по завршетку јесењег дела сезоне истакао да је став струке да само Милетић у случају озбиљне, милионске понуде може у иностранство.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Poruka za Miletića
Zamolio bih ga, ako može da prestane da se zaleće i unosi saigračima u lice kad nešto pogreše...ružno je.
Brazilac 11
Sačekati da vrednost Miletića, Sume, Stevanovića naraste na realnu, evropsku vrednost, pa tek onda nastaviti sa pravljenjem nove šampionske ekipe.Vrednost Pavlovića je oko 30 miliona, Blekija je već znatno veća, Vlahovića, itd...tako isto sačekati za Miletića, Sumu, Stevanovića i samo opušteno...važno je da svi vežbaju šut na treningu, svi, da svi mogu da igraju u punom ritmu, da mogu da trče 13, 14, 15 km po tekmi.Dakle, pričam o fudbalskoj školi Partizana - seniori, jer tu mnogi igrači napreduju u svakom smislu...Dakle, pojačati pomoćni trenerski deo ekipe, vratiti Drulovića na primer, ima još puno sličnih bisera F.K.Partizan...zašto da Kiza radi u Lazarevcu ? Što ne bi radio u mašinskom odeljenju F.K.Partizan ? Ideja je da imaš uvek spremna još dva trenera, isto kao što spremaš i prvi tim.Dakle, želim da Savo bude još 20 godina trener Partizana, ali želim da ima mnogo dobrih pomoćnika oko sebe.Želim F.K.Partizan kao Ajax...NAPRED PARTIZAN !!!
Knego
I pored toga što ostaje trebalo bi tražiti boljeg desnog beka, što nije teško.
Mido
Naravno da ostaje kad ga nece niko.Nasa rak rana u timu.Sve golove u EL smo skoro dobili na osnovu njegovih katastrofalnih igara.Nije mi jasno kako neko ovakvog loseg beka moze da progura da igra za najbolji srpski klub.Uzas.
nema pojma
Ajde da vidimo. Do leta je dovoljno vremena. Operacija Lutovac po Savinom mišljenju možda da i beka reprezentativnog kvaliteta. Nije loše imati beka sa znanjem levog krila, što se tehnike i centaršuteva i asistencija tiče. Treba ga samo dovoljno defanzivno obučiti. A i imati po desnom boku igrača za obe pozicije.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.