Почетна / Фудбал / Супер лига

Ален Машовић из Вождовца прешао у јапанску Мачиду

Машовић је за Вождовац наступао у два наврата, а дрес са грбом Змаја облачио је 98 пута и постигао 15 погодака
ФОТО: В. Марковић

Доскорашњи фудбалер Вождовца Ален Машовић постао је нови играч јапанске екипе Мачида Зелвиа. Уговор је потписан на три године, што говори да актуелни члан друге јапанске лиге има велике планове са Машовићем у тиму.

Навијачи Вождовца памтиће вихорно крило родом из Новог Пазара по изузетној техничкој надарености којом је правио велике проблеме противничким oдбрамбеним играчима.

Машовић је за Вождовац наступао у два наврата, а дрес са грбом Змаја облачио је 98 пута и постигао 15 погодака.

Машовић истиче да је осетио да је време да направи искорак у каријери, и да је прилика коју је Мачида пружила била најбоља.

- Још неколико клубова је покушало да ме доведе у овом прелазном року, али људи из Јапана су били најконкретнији и показали су велику жељу да ме виде у свом тиму, што говори и уговор који је потписан на три године, а који се ретко нуди страном играчу. План је да се ове сезоне пласирамо у прву лигу Јапана, а пројекат који су ми челни људи клуба представили говори у прилог да се озбиљно приступа овом циљу. Желео бих да се захвалим свима из Вождовца на помоћи и подршци током свих ових година. Част је била бити део једног од најбољих и најорганизованијих клубова у Србији, желим све најбоље својим Змајевима у наставку сезоне и што бољи пласман, можда и Европу, зашто да не.

Сезона у Јапану почиње у марту, тако да Машовић има доста времена да се са новим клупским друговима спреми за изазове у новој сезони.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.