Почетна / Фудбал / Супер лига

Милојевић: Томанеов гол преломио меч

Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, није био претерано речит после меча против Спартака, али је био задовољан виђеним
ФОТО: Бета

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић био је задовољан после тријуфма против Спартака из Суботице у 20. колу Суперлиге.

Црвено-бели су после преокрета успели да савладају госте 3:1 на стадиону „Рајко Митић”.

- Почетак утакмице је био доста неповезан. Имали смо много промена у екипи, јер сам желео да испробам неке играче који дуго нису играли. Хтео сам да видим у каквој су форми пред меч са Олимпијакосом. Имали смо врло захтеван дуел у Лучанима и морао сам пажљиво да селектирам тим, као и да одморим појединце. Видели сте Жандера после дужег времена, опоравио се од повреде и постигао погодак. Да нема правила о странцима, сигурно би имали много већу корист од њега - рекао је Милојевић после меча.

Он је истакао да је екипа Спартака одиграла одличан меч.

- Праве добре резултате у финишу сезоне и у њима се огледа рад Владимира Гаћиновића и његовог стручног штаба. Ушли смо у нервозу после примљеног гола, али прекомандом Вукановића у шпиц, заиграли смо са два класична нападача што нам је олакшало посао. Друго полувреме смо у потпуности исконтролисали и мислим да смо заслужено тријумфовали.

Милојевић се осврнуо и на феноменалан гол Томанеа из 51. минута, који је „маказицама” поставио коначан резултат.

- Томанеов гол је преломио меч. Морам да га похвалим. Из утакмице у утакмицу показује све бољу игру и сигуран сам да ће на пролеће показати због чега смо га довели и да ће да пружи Звезди и навијачима оно што се највише очекује од њега. Томане је професионалац, увек је разумео због чега га нема у тиму и није правио проблеме. Ми имамо незгодну ситуацију јер је постојала могућност да ће Боаћи или Павков да оду током лета, али се то није догодило. Притом је ту и Крстовић, један од најталентованијих младих фудбалера на овим просторима. Имамо четири перфектна шпица, а свима њима су потребни минути, јер нападач зависи од самопоуздања које стиче на тај начин - закључио је тренер Звезде.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Straja
Danas si se kao pohvalno izrazio o Tomaneu, ali ako ga toliko ceniš zašto ga nisi stavio u tim protiv Bajerna i Totenhema (2x), nego si stavio onog standardnog rezervistu iz kineske lige koji je spor kao puž, neborben, nema duel ni skok igru, nema rešenja za situaciju “1 na 1”! Protiv Bajerna se nije video na terenu, čak nije ni dres oznojio! Sam sebi skačeš u usta! “Bolje je ništa ne pričati pa neka ljudi posumnjaju da si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju” (Jevrejska).
Miki
Obrni, okreni, Miloje je najbolji trener CZ. Zašto ne može da igra protiv Totenhema, PSŽ, Bajerna i timova te kategorije, nije njegova manjkavost već isključivo nedovoljnost igračkog potencijala odn. materijalnog statusa kluba. Koji klub u svetu igra u tako elitnom takmičenju a ima dugove? To ne postoji!
M.N 33
Milunovic,tempirana bomba u odbrani Zvezde.
Naravno da je upitno trenersko znanje Milojevića jer to pokazuju igre Zvezde koje posatju prave hit komedije, kao i osetno smanjenje gledalaca na Marakani! Kažeš da je selekcija loša, ali ko vrši selekciju igrača da li ti i ja, ili je uvek zadnja reč “šefa stručnog štaba”?! Fabio Kapelo je u jednom intervjuu rekao:”Tim igra onako kako ga trener pripremi”! Znači na treneru je glavna odgovornost za sve u vezi sa rezultatima tima, njegovom psihološkom, taktičkom i motoričkom pripremljenošću!
Daki
Groblje, iš na vesti iz Haga, komentarišite onog vašeg nazovi trenera, koji ni Napredak ne može da pobedi, a o AZ u da ne pričamo... Miloje, doktore, vole te istinski zvezdaši!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.