Почетна / Фудбал / Супер лига

Туфегџић пред гостовање Звезди: Фудбал је непредвидива игра

После изванредних партија против Радника и ТСЦ-а, Спартак је одиграо још једну утакмицу на високом нивоу
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Можда су у првом делу мало подбацили Суботичани против Пролетера, али су се у наставку искупили за сваку грешку и заслужено тријумфовали (4:1).

У првом делу меча смо слабије одиграли, али је резултат 1:1 био повољан да у наставку покушамо урадити више. Успели смо у томе и приказали одличну партију, као и на претходним мечевима што је резултирало заслуженом победом. Уписали смо четири гола и победу битну за нас да јесен завршимо у плеј-оф зони. Против Црвене звезде да одиграмо растерећено за своју душу и јесен окончамо у друштву првих осам тимова на табели – каже Лазар Туфегџић.

Спартак у последњем колу јесењег дела гостује Црвеној звезди, а меч се игра већ сутра. Прва утакмица одиграна у Суботици завршена је победом црвено-белих (3:2).

И тада се Лазар Туфегџић уписао у листу стрелаца, а намера му је да и у Београду затресе мрежу Милана Борјана.

Надам се да могу опет да постигнем гол против Црвене звезде – уз осмех  поручује Туфегџић.

Чека нас тешка утакмица, Звезда има најбољи тим у Србији, али ми увек тежимо да одиграмо што боље и прикажемо добру партију. И овог пута ће бити тако. Фудбал је непредвидива игра и никад се не зна шта може да се деси. Важно је да наставимо у овом ритму и да одиграмо најбоље што можемо.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

peki
To je mali koji nije dobio šansu u Zvezdi
Kralj brzina@peki
“peki”, ti si otkrio Ameriku da Tufegdžić nije dobio šansu u Zvezdi! Pa, kako da dobije šansu naprimer pored takvih gromada kao što su 32-godišnji “kapitalac” Ben, koji s pravom ima unapred zagarantovano mest o u timu, jer igra rasterećen! Desno krilo u timu je njegova lična svojina i on to poverenje treneru Milojeviću vraća na najbolji način! Postiže golove kao od šale bilo iz penala ili iz peterca (kada ostane sam). Mnogo je teže postići golove kao Ben, nego tamo iz nekih preciznih udaraca ili solo prodora kao Tufegdžić. Ben je to odavno prevazišao još kada je igrao na Komorskim ostrvima! Sada neće čovek da se napreže a gol je gol! Od gromada koje igraju u Zvezdi, tu su još Fan la Para i Garsija, koji su za ovog Tufegdžića izmislili fudbal, ali u video igrici “Real Manager”! Napred Zvezda u nove poraze sa svojim “kapitalcima”!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.