Почетна / Фудбал / Супер лига

Павловић: Остала нам је Супер лига, морамо сваку утакмицу да добијемо!

Фудбалер Партизана Страхиња Павловић истакао је после победе над Мачвом да је за црно-беле тај меч имао велики значај после елиминације у Лиги Европа
ФОТО: ФК Партизан

Јако је битно што смо данас победили после оне утакмице у Хагу, сад нам је остала лига и морамо у сваку утакмицу да уђемо сто одсто и да побеђујемо – рекао је Павловић.

Партизан је у Шапцу победио Мачву са 2:0, а у четвртак је елиминисан из Лиге Европа након што је коло пре краја групне фазе играо нерешено 2:2 против АЗ Алкмара.

Верујте ми, много је теже кад гледате онако са клупе, имали смо добру игру, али то се дешава у фудбалу, пад концентрације и готово – казао је дефанзивац Партизана.

Он је истакао да га радује што све више улази у шансе и има већу минутажу у Партизану.

Добијам све чешће прилике и јако сам задовољан. Ово ми је прва сезона и јако ми је битно да улазим и да сазревам у сениорском фудбалу... За сада све иде како треба, задовољан сам – рекао је Павловић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

За шампионизам државе целе
Сваку утакмицу добити, а која се не добије - да се понови ради шампионизма. То би право требало унети у Устав наше социјалистичке шампионске Србије, да важи за наша 2 шампионска комунистичка великана, да народ буде срећнији и шампионскији.
hahaha
aaaaaaau pa ti si dijamant svi se u...u kada te vide, pravi biser, a sem toga vratio se onaj doktor zeli da te vidi
dejavu
Nemojte da ste toliki amateri...ko vam je na slici.
Marko Pavlović
Jedan meč možemo da izgubimo ako Zvezda odigra nerešeno do plej ofa samo da nije derbi.
@Marko
Bilo bi dobro da nam prepolove bodove i Zvezdi oduzmu jos par pa da se krene od nule u plej ofu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.