Почетна / Фудбал / Супер лига

Владан Милојевић жеља грчког великана, први пик Србина спортског директора тима из Атине

Друштвене мреже дале су прилику не само да се пласирају разне тачне информације, већ и да се ширењем одређене вести осети пулс јавности, али и одређених организација
ФОТО: ФК Црвена звезда

У случају твита једног шпанског колеге специјалисте за фудбал, испипаван је пулс Илије Ивића, односно атинског АЕК-а.

Шпанац Лито Хименез објавио је да је Иван Јовановић највећи кандидат за клупу АЕК-а.

Да ли је циљ био да се наш стручњак избаци из игре или нешто друго, тек Илија Ивић је за грчке медије рекао да се са Јовановићем није разговарало.

Интересовање је постојало у лето 2018, али после избора Озунидиса, више није било речи о Србину.

За разлику од Јовановића, атински Спорт.24 наводи да је Владан Милојевић нескривена жеља жуто-црних.

Констатује се да било какав контакт са Владаном у овом тренутку не би имао никаквог смисла с обзиром да има уговор са Звездом и да је пред њим одлучујућа утакмица у Лиги шампиона са Олимпијакосом.

Аутор се ограђује и каже да ће бити одлучујућа уколико тренер црвено-белих пре тога не победи Бајерн.

Прича о Јовановићу се закључује тиме, да ће Костеноглу сасвим сигурно бити тренер до краја сезоне, али и да је у Ивићевом роковнику Милојевићево име на врху листе.

Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX
Milojevica zadrzati svim silama u Zvezdi! U ovom trenutku,ne postoji bolji trener u zemlji od njega garantovano. Njegovi rezultati u zadnje dve i po sezone su to pokazali.
K.Z@MX
Posebno su to pokazali rezultati u grupnim fazama LŠ, prošle i ove godine, kada smo dosad samo u gostima primili 21 gol a postigli samo 1 (Marin, u Parizu)! Šta misliš koliko ćemo još primiti golova protiv Bajerna i Olimpijakosa?!
Zvone
Ma gde ce Miloje da ode? Miloje mozda moze da ode u Vijetnam, Turkmenistan i sl. A u Grckoj ipak znaju sta je fudbal.
Željko Pavlović
Može.
Željko Pavlović
Ali, za obeštećenje.
Pedja
Vidim da bi navijaci Partizana voleli da Milojevic ostane. Pa, i pravi navijaci Zvezde bi isto to hteli. Ja bih potpisao da ostane do kraja karijere u Zvezdi kao Ferguson. Otkako je dosao, Zvezda konstantno igra Evropu, doneo je rezultatima bar 60 miliona evra do sada Zvezdi. Neki ga kritikuju zbog defanzive, e pa kad Zvezda bude imala igraca kao Liverpul ili PSG, onda ce i oni napadati svakog i svugde. Rezultati su ono sto je najbitnije, a on je trener koji ume da igra na rezultat. Nadam se da ce Milojevic ostati jos dugo godina.
Zlaja
Istinu zborie I ja Sam da bude dozivotni trener,Tek nagodinu ce proci grupnu fazu igranja u LS.Realan Zvezdas, pozdrav za Zvezdase , a partizanovci pogledajte tabeli
exe@Pedja
Bravo Pedja, majstore! Tvoj pogled na fudbal otvara nova poglavlja! “Otkako je dosao, Zvezda konstantno igra Evropu, doneo je rezultatima bar 60 miliona evra do sada Zvezdi”- kažeš u naručenom komentaru. Najjača je tvoja konstatacija da Zvezda stalno igra Evropu otkako je došao Milojevič! Samo si zaboravio jednu stvar, da otkako je Milojević došao moja Zvezda služi kao bokserski džak timovima sa zapada. Ali, nisam znao da si toliko moćan da uđeš u Zvezdu, jer vidim da ti sa sigurnošću izjavljuješ koliko je Milojević doneo para Zvezdi! Zaista je čudno da niko od finansijskih organa države Srbije, već punih 7 godina ne sme priviriti u Zvezdu a ti uđeš i odmah proveriš!
Прикажи још одговора
beli
Ostani molim te i postavi istu igru u svakom narednom derbiju !!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.