Почетна / Фудбал / Супер лига

Млади ће добити шансу у Звезди, Гаврић од зиме у првом тиму

Добре игре у континуитету довеле су Жељка Гаврића и до младе репрезентације Србије, добио је позив селектора Илије Столице.
ФОТО: М. Рашић

Жељко Гаврић ће у пролећном делу сезоне играти за првим тим Црвене звезде, јер је сјајно искористио период у Графичару и наметнуо се као лидер филијале.

Црвена звезда је тренутно у ситуацији да на списку за Лигу шампиона нема ниједног фудбалера који је у ближој прошлости стасао у школи на Маракани, под Милојевићевим надзором је Вељко Николић (1999. годиште), међутим, још чека на шансу.

Гаврић је рођен 5. децембра 2000. године и основна позиција му је на левом крилу. Летос је био у Аустрији на припремама са првим тимом, али и пре поласка у Виндишгарстен знало се да ће играти за Графичар.

Сада ће ситуација бити другачија, јер је императив клуба да се најталентованијем пружи одређена шанса на пролеће и подиже цена на фудбалском тржишту.

Како би Гаврић могао да добије адекватну улогу у ротацији биће неопходно и да руководство направи потезе у смеру смањења крилних фудбалера, пре свега се то односи на очекиване одласке у иностранство Вељка Симића и Милана Јевтовића.

Евентуална продаја и Алексе Вукановића дефинитивно би отворила простор за већу минутажу момку из Бијељине, али ће много зависити и како се буде показао на припремама и у контролним утакмицама...

Није Гаврић једини из Графичара који ће се током зиме наћи на припремама првог тима, извесно је да ће тим путем и Страхиња Ераковић.

Млади дефанзивац је продужио уговор, напредује после паузе због повреде и од њега су велика очекивања.

Има чему да се нада и Југ Станојев, већ годинама један од најзапаженијих у школи, са искуством тренирања са првотимцима. Пажњу је скренуо и везиста Осман Маронг, који је такође у групи млађих фудбалера.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Ovo je najobičnija laž iz serije laži, manipulacija i neistina plasiranih iz Zvezde! Ni jedan mladi igrač Zvezde neće dobiti šansu, svi će biti ili rasprodani ili pušteni niz vodu, kao i do sada! Dok su Terzić, Mrkela i Milojević na vlasti u Zvezdi i dalje će biti sve isto! Forsiraće se limitirani škart stranci! Pogledajmo samo ovu bruku sa “kapitalcima” Benom I Boaćijem, koji su na najvulgarniji način forsirani u Zvezdi. Imaju unapred obezbeđena mesta u ekipi a za to vreme mladi igrači odlaze bez dobijene šanse! Privatizacija je ono što neminovno sledi!!
Kokos
Jeste Zvezda je baš poznata po tome što daje šansu mladima, pogotovo od dolaska Zvezdana terzića. A kao juče se sjećam kako je 2014. godine pričao da se klub okreće talentima iz svoje fudbalske škole i mladima, a onda ih je sve rastjerao govnavom metlom, od Rajkovića,preko Manojlovića, Ristića, Jovića, pa dalje redom...
Tiosav
A posebno je nelogicno sto traze da imaju 8 stranaca u timu, a ovamo kao satro hoce da daju sansu omladincima u prvom timu. Trenutno im je prosek godina tima preko 30.
Realno
Napred Zvezdo, nasa buducnost!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.