Почетна / Фудбал / Супер лига

Роган о судијама: Могли би једном да погреше у нашу корист

„Моја прва реакција не доличи тренеру Напретка, али ни мени као човеку и извинио сам се судијама“
ФОТО: М. Ивановић

Мењају се играчи и тренери, али не и традиција. Ни ове јесени Чарапани нису успели да победе Вождовац (1:1), иако су по свему виђеном то заслужили.

Изузетно мотивисани и фанатично борбени су били Напртекови фудбалери, па је после утакмице шеф струке Змајева Радомир Коковић одао признање некадашњем учитељу Предрагу Рогану, не само због приказане игре, већ и невероватне енергије коју је успео да пренесе на своје играче.

Одиграли смо утакмицу на високом нивоу. Имали смо пуну контролу у већем делу. Оставили смо могућност Вождовцу за већи посед и чекали смо одређене ситуације које је требало да материјализујемо. Нисмо искористили једанаестерац и под тим утиском смо кренули бојажљивије у другом полувремену. Гости су повели, имали још једну изгледну прилику, тргли смо се потом, исказали велику жељу, изједначили, било је шанси за потпуни преокрет, али поништен нам је гол – рекапитулирао је дешавања са терена Напретков стратег Предраг Роган.

Љути су на судије после утакмице били домаћи. Снимак спорних детаља је потврдио – са разлогом. Конкретно, поништен је Напретку чист гол, јер Гаврић није био у недозвољеној позицији, остао је на гол-аут линији Хајдин, који је хтео да изблокира Ивановића...

– Моја прва реакција не доличи тренеру Напретка, али ни мени као човеку и извинио сам се судијама. Схватам да су и они људи који могу да погреше, баш као што се дешава нама тренерима, или играчима. Бројне грешке у последње време, значај утакмице, силна тензија у финишу утицали су и на мене. Добио сам информацију да је гол Гаврића био регуларан, па сам и питао помоћника, на чију је интервеницију погодак поништен – зашто му заставица није остала спуштена, па да погреше једном и у нашу корист. Било шта било, рекао сам на крају играчима – главу горе, идемо даље, чека нас тешко гостовање у Лучанима – ставио је тачку на дуел са Змајевима шеф Напреткове струке Предраг Роган

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Carapan 76
Da imas bar malo casti i obraza, odavno bi podneo ostavku. Od 36 mogucih, osvojio si samo 12 bodova. Pa kako te nije sramota da i dalje vodis nas voljeni klub!!!!!
BG
Samo kada igrate protiv PARTIZANA SUDIJE ĆE BITI NA VAŠOJ STRANI!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.