Почетна / Фудбал / Супер лига

Тренер Младости: Потпуно заслужно смо победили Партизан

Младост је у Лучанима са 1:0 победила Партизан у 12. колу Супер лиге Србије
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Младости Горан Станић оценио је да је његова екипа данас потпуно заслужено победила Партизан.

- Младост је жељом, борбом и агресивношћу изнела целу утакмицу и по тим параметрима је заслужила победу. Партизан по мени игра најбољи фудбал у нашој лиги. Честитке мојим играчима на више него заслужена три бода - рекао је Станић новинарима после утакмице.

Младост је у Лучанима са 1:0 победила Партизан у 12. колу Супер лиге Србије.

- Можда нам је помогло што су имали много репрезентативаца, а имају и ускоро утакмицу са Манчестер Јунајтедом. Желим им ту пуно успеха - казао је тренер Младости.

Он је био задовољан игром свог тима, пре свега у првом полувремену.

- Затворили смо у првом полувремену све ситуације за које смо мислили да је Партизан најјачи, као што и јесте. Имали смо и ситуације за брзе контранападе које смо брзоплето решавали. У другом смо се више увукли, дозволили Партизану шансе, које Садик на нашу срећу није реализовао - навео је Станић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Ovakav pristup utakmicama igraca Partizana je problematican.Prvo poluvreme odigraju u stilu lakocemo, bez energije ,sporo,mlitavo,kilavo i morada se osveti.Narocito kada vecina timova igra zatvoreno ili poluzatvoreno i samo ceka da neko na srednji izgubi loptu i iz kontre napravi neku polusansu koji po pravilu pretvaraju u gol.Sadik je imao dve kolosalne sanse a tako je trapavo sutirao kao dete od deset godina.Sta su promasili jos Miletic u prvom poluvremenu iIvanovic pred kraj utakmice kada je bilo teze nedati gol nego ga dati.Spic i to kvalitetan je neophodan i nije jasno sto je doveden Gigic kada ne dobija sansu da igra.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.