Почетна / Фудбал / Супер лига

Шурбатовић „вечитим ривалима“: Да престану тензије!

„Престанимо са тензијама и препуцавањима. Заједнички интерес је то 15. место које нам доноси два представника у квалификацијама за Лигу шампиона. Свака победа, сваки бод може да буде злата вредан. Уразумимо се и подржимо једни друге“
ФОТО: Н. Неговановић

Генерални секретар Фудбалског савеза Србије Јован Шурбатовић апеловао је на челнике, фудбалере и навијаче Црвене звезде и Партизана да под хитно престану са тензијама и међусобним препуцавањима и коначно схвате да би успех два клуба у Европи био од непроцењивог значаја за просперитет српског фудбала.

- Престанимо са тензијама и препуцавањима. Заједнички интерес је то 15. место које нам доноси два представника у квалификацијама за Лигу шампиона. Свака победа, сваки бод може да буде злата вредан. Уразумимо се и подржимо једни друге. Црвена звезда и Партизан играју ове јесени најважније утакмице у новијој историји српског фудбала - изјавио је Шурбатовић гостујући у Јутарњем програму ТВ Прва.

У борби за 15. место, које доноси два учесника у квалификацијама за Лигу шампиона у сезони 2021/2022, Србија има два велика адута – Црвену звезду у Лиги шампиона и Партизан у Лиги Европе.

- Србија је тренутно у најбољем положају јер за разлику од Грчке, Кипра и Хрватске са којима се бори за 15. место на УЕФА листи, једина ове сезоне има два клуба у трци за бодове - подсетио је он.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

šumadinac
E ako je mnogo mnogo je!Ovaj "movopečeni DR" JE DO PRE NEKI DAN PALIO"VATRU"A SADA"MIROTVORAC" BI DA GASI!
Udbaš
Tenzije izazivaju prevaranti, kojo svake godine menjaju sistem takmičenja,hoću podreu bodova to mi odgovara,e sad neću podelu bodova sad mi ova varijanta odgovara, hoću 4 , stranca, e ne ispadoh smešan u drbiju, hoću 8 strnaca,taman ih imam toliko! E hoću jednu titulu da mi se dopiše,može ona iz 46.g.!?Ali te godine je prvak VOJVODINE BIO SPARTAK ! Kakva bahatost,bezobrazluk i lopovluk!Ma nema veze Vojvodina nije Srbija!!?!!Ovo diže TENZIJE, niko normalan nemože ovo da nevidi, da je sve namešteno za državni projekat koji je pokrao 60 mil.evra! Izvolite gospodo iz medija ako smete komentarišite to, pošto u FSS-u sede vođe navijača kao ovaj lik. A da se ne govori o suđenju, o dva penala u 90min, protiv nesretne Inđije, golovi se daju iz gol auta, ma nemora ni da bude gol,sviraće se. Samo idiot može da ide da gleda utakmice naše lige, zamisli ideš da gledaš utakmicu C.Z.-RADNIČKI NIŠ, to jedino da se ismeješ, kako se igra javno nameštena utakmica!Bolesno,bahato,bezobrazno, i zazo smo dno!
Pravda
Opet će te se svi farbati u plavo
burek
zvezda nedize tenzije zvezda gazi sve redom pasce i totinhem
Biće
Opet će te se farbati u palavi ne brini kao nekad terza..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.