Почетна / Фудбал / Супер лига

Милошевић: Вероватно смо изгубили борбу за титулу

Просто је немогуће ући у борбу за титулу. Ако се то некоме не свиђа, не могу да лажем друге, али не могу да лажем и себе - рекао је Милошевић
ФОТО: В. Марковић

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, после пораза од Вождовца (1:2), рекао је да су овим поразом, у оваквим околностима, црно-бели изгубили шансе да уђу у борбу за титулу.

- Нисмо успели да повратимо енергију од пре неки дан. Честитам Вождовцу на победи. Не могу да замерим на хтењу. Имали смо много више од игре, много шанси и опет нисмо успели да искористимо неке од њих. Фалило је енергије. Вероватно смо са овим изгубили борбу за титулу. Мислим да није реално очекивати да ми уђемо у борбу за титулу у оваквим околностима - рекао је Милошевић новинарима.

Новинари су Милошевић питали на које околности тачно мисли.

- Рекао сам да нећу да коментаришем суђење. Знате ви које су то околности. Просто је немогуће ући у борбу за титулу. Ако се то некоме не свиђа, не могу да лажем друге, али не могу да лажем и себе - рекао је Милошевић.

Он је упитан и која је онда сврха играња до краја првенства.

- Трудићемо се да дамо све од себе до краја првенства, да радимо најбоље што умемо. И то је то - рекао је Милошевић и осврнуо се на подршку навијача коју је добио на крају меча. - Наравно да подршка значи, има људи који виде све.

Он је истакао да све што је до Партизанове игре његова кривица и одговорност.

- Индивидуалне грешке не могу да замерим, то се дешава, посебно када су млади играчи у питању. Не можете их због тога прецртати и кривити - закључио је Милошевић.

На питање и има ли до Партизана нешто, а не до судијских грешака, он је одговорио:

- Све што је до Партизана моја је кривица и моја одговорност.

Партизан је примио други гол после грешке младог играћа Златана Шеховића.

- Индивидуалне грешке не могу да коментаришем, то су ствари које се дешавају кад су млади играчи у питању, нећемо их због тога прецртати нити кривити. Имао шест, седам младих и логично је да се дешавају такве ствари - додао је тренер црно-белих.

Упитан да ли је имао сличне ситуације у играчкој каријери, Милошевић је рекао:

- Не овако, не у овој мери. Гледам да се фокусирам на наш посао, ја стручни штаб и играчи, неке ствари просто нису до нас. Гледам да се не нервирам око тих ствари колико је могуће. Не могу да затворим очи или да забијем главу као ној и да се правимо сви да је све океј и да све може. Наравно да енергија оде доле у оваквим ситуацијама колико год знали каква је ситуација и околности, ипак се трудимо да дамо максимум сваку утакмицу и да пробамо да направимо првенство и игру занимљивим та навијаче. Некад је тешко стварно - рекао је нерасположени Милошевић.

Он је додао да је добра игра највероватније „једина сатисфакција коју ћемо имати ове године”, поред Лиге Европа, где његова екипа може да покаже доста тога.

- Остаје да играмо овако како смо играли до сад, то је једино што можемо.

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

CZBG
Oni koji napadaju sudiju za utakmicu u Krusevcu, neka se sete utakmice Partizan Napredak 2 1, u plej ofu i kakav je gol Aleksandra Scekica priznao, tj. kako je Partizan dosao do pobede. Isti je sudija bio. Istinu govoreci, Zvezda jeste zasticena od sudija, medjutim, ova utakmica nikako nije pravi primer. Jos vaznije, ako postoji iko ko nema pravo da se zali, onda je to Partizan. Koliko samo sudijskih ''poklona'' su dobili, kako u blizoj, tako i daljoj proslosti.
plava cigra
Istina da su nasi bekovi pogresili a sta cemo sa ovim sto treba da daju golove kad iz 10 suteva u gol postignu jedan i to centralni bek Kalaba,a MARKOVIC,ASANO,TOSIC,STEVANOVIC,SUMA,NATHO ,gde su njihove sposobnosti iskustvo osim malog Fice?Kad odbrana pogresi vidi se i kritikuje a napadaci bas nista. Glavu gore bice jos 2 =dva DERBIJA sto iznosi SEST BODOVA a cz nama bezi samo CETIRI .Partizan da pobedjuje sve druge utakmice i dva derbija i TITULA JE NASA!
Po kojim osnovama se objavljuju komentari? Zabranjeno reci losu rijec na racun igre Miletica pardon Carvajala i ostalih velemastojra fudbalske igre na celu sa Bambijem. Zabranjeno reci istinu da su najveci neprijatelji Partizana u upravi. Oni uzivaju a vas ogranicene i zlurade pione potpucavaju protiv Vucica i Kokeze. Smijesni ste svi zajedno. Pitanje za sve vas: Sta mene kao sudiju sprijecava da radim sta ja i kako ja hocu? Zasto je kriv Kokeza? Nizasta. Ovaj sistem ste pravili 60 godina. 60 godina lazi, ulizivanja i namjestanja. Sudije od omladinske lige ne smiju a kasnije ni nece da sude kako treba. Onda kad nam prvu ligu sude likovi koji ne treba da budu u regionalnoj kriv je Kokeza. Smijesno. Zan se kako se napreduje. radis kako ti se kaze a ne kako treba. Onda kad dobijes znacku, prst u uvo i mobilni u ruke pa licitacija ko da vise za pobjedu. Svi ravnopravno ucestvuju u sudijskoj organizaciji. Sve ostalo su lazi za lakovjerne i one ne bas bistre.
moma52
Poštujem Sava Miloševića ima dobre ideje i viziju .ali ovoga puta je kao i u Kruševcu,a ne tako davno Kiza Milenković u Novom Pazaru napravio grešku.Čemu rotacije i odmaranje igrača pred reprezentativnu pauzu? Zdjelar nije pozvan,Miletić ,radi reda i neće puno igrati (inače su treninzi reprezentacije na tim skupovima više relaksacija,nego neki ozbiljan trening). Zašto Suma nije počeo meč,jer on ne odigra ni jednu celu utakmicu pa ne stoji da je potrošen ?Urošević koji je bio, posle dugotrajne krize, jedan od najboljih ,postaje tragičar na mestu koje nije njegovo.Malog Šehovića ostaviti u timu za kup ,da se dečko ne pogubi ,jer talenta ima,a i jedan Kulibali je dao evroautogol protiv Juventusa za poraz Napolija i niko mu nije skidao glavu. Nije mi jasno kako to Ronaldo,Mesi i svi najveći igraju svaku i to celu utakmicu i nikada ih ne rotiraju,a kod nas se vodi računa koliko je koraka ko napravio. Ovoga puta uz sve sudijske greške,najveću je napravio naš trener i toga mora biti svestan.
ђак 946
Саво,ја још нисам видео и чуо да изразити левак може да игра на позицији десног бека,то просто није могуће.Молим те не чини то више.Где ти је онај Пешукић ?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.