Почетна / Фудбал / Супер лига

Борјан: Колега је погрешио, Жандер није направио прекршај

Како вам се чини ситуација код поништеног гола Звезде у дербију. Да ли је прекршај постојао, како вам се чини ситуација на терену и како сте је видели касније, на снимку?
ФОТО: В. Марковић

Можемо да причамо шта хоћемо, али за мене искрено није био фаул. Али, боже мој судијска одлука је била таква – казао је Борјан.

Да ли сте имали сличних ситуација током каријере да голман и играч буду у дуелу, а да се не свира прекршај?

Милион ситуација је таквих било у мојој каријери. Одлуке су биле различите. Много су се правила променила у последње време. Некад суде фаул, некад не... Али, ово у дербију је очигледно није био прекшај, јер је Жандер скочио испред Стојковића. Дефинитивно је била грешка мог колеге, јер није имао у поседу лопту са две руке, да јесте рекао бих да је фаул над Стојковићем. Овако све је јасно – казао је Борјан о детаљу са 161. вечитог дербија који је затресао фудбалски свет међ` Срба.

Коментари80
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milovan 2
Saopštenje FK Partizan od 30 09 2019 „ФК Партизан користи ову прилику да још једном, као и више пута до сада, изрази захвалност надлежним државним органима, као и председнику Републике Србије, Александру Вучићу”, пише између осталог у саопштењу Партизана Kako to da je pastorče dobilo 7,6 miliona evra do juče ste Vučića nazivali pogrdnim imenima već danas mu se zahvaljujete i to samo zato što je rešio da obelodani koliko ste novca dobili od države. ako tu uračunamo i poklonjeni stadion koji je bio u vlasništvu Vojske Srbije ispašće da je Partizan Vučićev državni projekat. Bednici i to vam je malo umesto da se čoveku zahvalite na poklonu vi ga nazivate AV pas škevće kada je gladan kao i vi hteli bi još poklona treba da vas je sramota. Zvezda je dobila mnogo manje od vas ali im nije padalo na pamet da nekoga zato vređa i da se žali što nije dobila više. Posle svega ovoga treba da vas je sramota posle tolike hajke na predsednika države u kojoj živite i koja vas pomaže.
kratki kurs sporstke etike 1. ne komenterisati ono sto si video sa 100 metara i na snimku,,,ako vec moras moze sa nisam siguran ali je sudija svirao 2, kad sudija svira prekrsaj van 16 i dosudi penal, sutnes pored gola a ne u gol...jer ne mora da se pobedi po svaku cenu 3. ako vec cestitas pobedniku ne trazis krivce na drugoj strani vec u svojoj kuci. nazalost, za 1 su slepci. za 2. su jadnici a za 3, su bez skrupula....sveto trojstvo severa.
boki
Niti u ovoj državi ima fudbala niti navijača. Zašto samo forsirati maksimalno dva kluba, i još nekolicini malo mrvica, a onim malim ne dozvoliti da ne daj Bože pobedi ova dva "velikana". Dokle god politika ne izađe iz sporta, a da maksimalno kontroliše kako se dolazi do novca i kako se troši, kod nas fudbala neće biti. Navijači bodrite i volite svoje klubove, a pustite sudije jer onjima viš e ne treba trošiti reči.
SUDIJA
Mislio sam da si ti bar malo pošteniji od ostalih jer si Partizanov zet ali ko ode u rupu ne može biti ništa više nego rupaš
Pigeon
Uuuu, kakava moralna gromada, pa ces ti da ocenjujes sta je ispravno! Pogresio si ti kada si istrcao protiv ove jadne Macve, a ono je bio faul po svim merilima fudbalske igre! Kraj!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.