Почетна / Фудбал / Супер лига

Милошевић: Ипак је Звезда била офанзивнија него што смо очекивали (ВИДЕО)

Саво Милошевић, тренер Партизана, истакао је да је његов тим заслужено славио у 161. вечитом дербију против Црвене звезде
ФОТО: Журнал

Било је врло тешко, психолошки напето у први 20, 25 минута. Било је доста испрекидане игре. Касније је било боље, на обе стране. Ипак је Звезда била офанзивнија него што смо очекивали. Мислим да смо заслужено победили. Звезда практично без шансе, можда само шанса Марина на крају. Честитке Звезди на фер и коректној игри – казао је Милошевић, који је потом додао:

Доносили смо одлуке о саставу тима на основу здравстбеног стања играча. Сума и Тошић су практично стартери, али морају да играју само они који су сто одсто спремни да играју свих 90 минута. На срећу, имали смо момке на клупи који су и за пола сата успели да промене ток меча.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stari delija
Svaka čast na korektnosti, a istovremeno i sve čestitke za igru.Pokazali ste da sam pre par meseci bio u pravu kad sam ostavio jedan komentar, gde sam naveo da su prvi favoriti u ovom prevnstvu Partizan, Vojvodina, pa Zvezda.
Pigeon
Ruku na srce i ja sam ocekivao (i o tome pisao) "zglobnjak" sa pokusajima tranzicije, ali posto smo videli njihov pokusaj da igraju fudbal, bolje da su igrali to, nego ovo bez glave i repa! Videlo se da su rastimovani i bas sam se nervirao sto nikako da im uvalimo taj gol! Malom Stevanovicu neko mora da objasni da igrac sa desne strane kada sutira desnom nogom, mora da udara spoljnu loptu (da je tako odigrao poveli bi mi jos u 5. min). Onaj Sadik me samo uverava da nije za Partizan. Moze neko da prica bilo sta, ali Suma mora da ima mesto u timu. On je igrac koji stalno igra unapred (retkost kod nas), veoma retki su njegovi alibi pasovi unazad, dosta lopti osvoji, ima brzinu i zna da se otvara (staeta napr. za onaj sut tik kraj stative protiv AZ), sutira sa obe noge... Ovaj ce tim dosta da se muci da daje golove, ali se iskreno nadam da cemo bar na zimu dovesti kasvetnog spica. Samo da do tada ne bude kasno, jer tek ce sada ovi da krenu sa kradjama!
saki
Savo je očekivao šestoricu pozadi
РЕАЛИСТА
Саво, баааш има смисла за хумор: ''Ипак је Звезда била офанзивнија него што смо очекивали''!! Толико смо офанзивни били, да смо за 97 минута упутили чак 0 (нула) шутева у оквир гола, као и против Бајерна за 95 минута игре!!! Мој Милоје, моја туго...
Marko Pavlović
Jeste.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.