Почетна / Фудбал / Супер лига

Сума под упитником за АЗ

Гвинејац због бола у бутном мишићу пропушта Пролетер
ФОТО: Н. Неговановић

Забрињавајућа вест за Партизан и шефа стручног штаба Сава Милошевића из лекарске ординације: Сејдуба Сума мораће да паузира од седам до 10 дана!

Разлог: бол у бутном мишићу, присутан још од меча у Лиги Европе са турском Малатијом, појачан последњих дана...

Медицински тим црно-белих урадио је преглед магнетном резонанцом и... Омалени Гвинејац стављен је на списак рековалесцената.

Креативни везиста пропустиће сигурно првенствени окршај са Пролетером, сутра у Новом Саду и... Под упитником је за први меч групне фазе Лиге Европе против АЗ Алкмара, идућег четвртка у Хумској!

На Топчидерском брду, ипак, верују да ће Сејдуба Сума да се опорави до премијере са Холанђанима, потом, квалитетним пасовима и луцидним продорима ствара пометњу и у одбрани Црвене звезде у вечитом дербију...

4 гола у уводу сезоне постигао је Сејдуба Сума: у првенству Мачви и Напретку и у Европи Малатији и Молдеу

Ко ће да одмени офанзивца, у Милошевићевој 4-2-3-1 формацији одмах иза шпица?

Кандидати су млађани Лазар Павловић, ту могу да делују и Бибрас Натхо, Зоран Тошић, Ђорђе Ивановић, зашто да не и крила – Такума Асано и Лазар Марковић...

Иначе, Сума је по повратку са позајмице у Макабију из Хаифе коначно почео да игра како се од њега и очекивало у лето 2017. кад је из Слована из Братиславе дошао у Партизан са епитетом најскупљег појачања у историји црно-белих, плаћеног, са све бонусима, преко два милиона евра.

Отуд, Гробари држе палчеве да се што пре опорави: мегдан са АЗ Алкмаром може да наговести судбину Парног ваљка у Лиги Европе

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.