Почетна / Фудбал / Супер лига

Косановић: Сваки деби је посебан, екипи потребан баланс

Утакмица 6. кола Суперлиге између Радничког и Спартака игра се у недељу од 18.30 сати
ФОТО: Н. Неговановић

Нови тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић уочи дебија против Сопартака из Суботице изјавио је да екипа мора да буде озбиљна и концентрисана свих 90 мнинута да би дошла до победе.

- Свака прва утакмица носи са собом неку посебност, а тако ће бити и сада. Дебитујем на клупи Радничког и играмо против једног клуба који има веома млад, перспективан и разигран састав, који је у досадашњем делу првенства показао да се на њега озбиљно мора рачунати у борби за горњи део табеле. Неће нам бити лако. Ја сам три дана овде, радимо напорно и полако се упознајем са екипом. Не очекујте неке велике промене, јер је ово заиста кратак период да бих сада правио нека драстична тумбања у саставу - рекао је Косановић на конференцији за медије.

Он је истакао и да екипа нема баланс у играчком кадру и најавио појачања до краја прелазног рока.

- Имамо доста сличних играча – четворицу добрих нападача, штопери су нам пођеднаког квалитета, имамо четворицу одличних крилних играча, тројицу офанзивних везних фудбалера истих карактеристика, али немамо задње везне, па је до сада ту позицију покривао један од штопера и то је проблем који мора под хитно да се реши. Сматрам да ћемо са једним или двојицом нових играча направити оно што желимо. Људи морају да схвате да ово није Раднички из прошле сезоне и да ћемо морати да уложимо много труда како би поново дошли на тај ниво - поручио је Косановић.

Утакмица 6. кола Суперлиге између Радничког и Спартака игра се у недељу од 18.30 сати.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Daki
SRECNO!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.