Почетна / Фудбал / Супер лига

Тумбаковић позвао Гобељића, повратак Миливојевића и Настасића

На списку је као трећи голман доскорашњи млади репрезентативац Борис Радуновић, позван је и десни бек Црвене звезде Марко Гобељић, а нема Александра Пријовића, уместо њега ту је Милан Павков...
ФОТО: И. Веселинов

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић објавио је данас списак за утакмице против Португалије и Луксембурга у квалификацијама за Европско првенство, на којем су, као што је и најављено повратници Лука Миливојевић и Матија Настасић.

Миливојевић и Настасић нису били позивани више од годину дана због сукоба са бившим селектором Младеном Крстајићем.

На списку је као трећи голман доскорашњи млади репрезентативац Борис Радуновић, позван је и десни бек Црвене звезде Марко Гобељић, а нема Александра Пријовића, уместо њега ту је Милан Павков..

Голмани: Марко Дмитровић (Еибар), Предраг Рајковић (Ремс) и Борис Радуновић (Верона).

Одбрана: Антонио Рукавина (Астана), Марко Гобељић (Црвена звезда), Урош Спајић (Краснодар), Никола Миленковић (Фиорентина), Никола Максимовић (Наполи), Матија Настасић (Шалке), Стефан Митровић (Стразбур), Александар Коларов (Рома) и Филип Младеновић (Лехија).

Везни ред: Немања Матић (Манчестер Јунајтед), Лука Миливојевић (Кристал Палас), Немања Максимовић (Хетафе), Саша Лукић (Торино), Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт), Дарко Лазовић (Верона), Филип Костић (Ајнтрахт), Немања Радоњић (Марсеј), Душан Тадић (Ајакс), Адем Љајић (Бешикташ) и Сергеј Милинковић-Савић (Лацио)

Напад: Александар Митровић (Фулам), Лука Јовић (Реал Мадрид) и Милан Павков (Црвена звезда).

Србија 7. септембра чека Португалце на стадиону „Рајко Митић“, а три дана касније гостује Луксембургу.

Коментари41
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko Pavlović
4-2-2-2.
komentator
Tumbakovic vec na samom pocetku svoje selektorske funkcije pokazuje visoku strucnost,objektivnost i neophodnu kulturu ponasanja na mestu selektora sto odavno u nasem fudbalu nije bio slucaj. Nisu slucajni njegovi uspesi kao trenera i postovanje koje u javnosti uziva.
Roo Bravo
Nije zvao Rodica?Zasto pa u Zvezdi je pokazao klasu....mislim da je morao biti pozvan Zvezdin rezervni golman Popovic,cum je u Zvezdi rezerva dobar je za rezervu i kod Tumbe...ajde Tumbice urgiraj kod Kokeze da ti dopise i ovu dvojicu....
misa tumbas
Gobeljica ?? sta treba neko da se povredi ?
R2D2
Da li je moguce da postoji osoba koja sebe smatra razumnom i da misli da Miletic zasluzuje da igra u Partizanu a kamoli reprezntaciji. Skinite navijacke naocale!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.